Home International Despre criminalul care a îngropat victimele în ghivece pentru flori

Despre criminalul care a îngropat victimele în ghivece pentru flori

683
0
criminalul

Poliția din Toronto a arestat un grădinar despre care au indicii că ar fi ucis mai multe persoane, îngropându-le rămășițele în ghivecele cu flori de pe proprietățile pentru care lucra. Bruce McArthur pe numele lui, în vârstă de 66 de ani este acuzat pentru 5 crime dar autoritățile se așteaptă ca numărul acestora să crească. „Credem că este vorba despre mai multe persoane, deocamdată nu avem idee câte sunt de fapt” spune detectivul criminalist Hank Idsinga.

Poliția a identificat peste 30 de proprietăți unde McArthur a lucrat și a rugat foștii clienți să vină să dea declarații. Inițial s-a crezut că victimele erau toate din Gay Village, un cartier din Toronto cu populație predominantă gay dar din primele cercetări se pare că nu este chiar așa. „Ultimele două victime nu se potrivesc cu profilurile celorlalte. Crimele lui s-au dus mai departe de comunitatea gay, în întreg orașul Toronto” continuă Hank. McArthur a fost catalogat drept criminal în serie.

„Este fără dar și poate un criminal în serie. Orașul Toronto nu a mai văzut niciodată așa ceva, avem de-a face cu o investigație fără precedent” spune Hank. La începutul acestei luni, McArthur a fost acuzat de primele două crime, poliția a făcut legătura cu două persoane dispărute anul trecut. Luni, poliția a adăugat alte 3 crime de gradul 1 legate de persoane dispărute din 2012. Cele 5 victime de până acum sunt: Majeed Kayhan, 58, Dean Lisowick, 47, Soroushi Mahmudi, 50, Selim Esen, 44 și Selim Esen, 44. Kayhan este dispărut din 2012, Lisowick a fost ucis între 2016-2017, Mahmudi a dispărut în 2015, Esen a dispărut în aprilie anul trecut iar Kinsman a fost văzut ultima dată în iunie 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here