Home Diverse 6 motive să apelezi la o firmă specializată în transport mobilă din...

6 motive să apelezi la o firmă specializată în transport mobilă din București

696
0
transport mobilă

Cu toții ne mutăm la un moment dat și atunci când se întâmplă, observăm că toate-s bune și frumoase până în momentul în care intervine problema mobilei. Aceasta trebuie scoasă dintr-o incintă, cărată pe scări, pusă în mașină, dusă la noua locație, urcată din nou pe scări. Cine a participat de unul singur la un asemenea dans cu mobila pe scări mai mult ca sigur știe despre ce vorbesc și o să recomande întotdeauna o companie de transport mobilă București.

Există firme specializate în mutări, în cărat și transport mobilă atât în București cât și în țară la care trebuie să apelezi dacă urmează să ai de-a face cu căratul mobilei. De fapt, există cel puțin 6 motive pentru care ar trebui să apelezi la o asemenea companie, în loc să te chinui de unul singur.

6 motive să apelezi la o firmă specializată în transport mobilă din București

  1. Are cine să care mobila pe scări. Nu o să mai fii tu nevoit să îți rupi spatele. În plus, totul o să meargă mult mai repede pentru că oamenii de la firma de transport mobilă București știu să manevreze corpurile voluminoase pe scări fără să le lovească și fără să se chinuie. Asta fac toată ziua și au căpătat o experiență care mai mult ca sigur te va uimi.
  2. Apare posibilitatea de a monta/demonta mobila. De cele mai multe ori, mobila din casele noastre este făcută pe comandă și clar este adusă în casă demontată. Montajul este asigurat de către compania de la care o cumpărăm. Ei bine, o firmă specializată în transport mobilă o să fie capabilă să demonteze fără probleme o asemenea mobilă și să o asambleze înapoi la noua locație.
  3. Poți efectua transportul la orice oră. Acesta este un aspect mai mult decât interesant pentru că dacă vrei să închiriezi tu o mașină pentru transport pe timp de noapte, nu știu dacă vei găsi pe cineva dispus să vină atunci. Altfel decurg lucrurile atunci când vine vorba despre o companie specializată în mutări care înțelege foarte bine că oamenii nu au timp sau că traficul este groaznic ziua.
  4. Beneficiezi de ambalare profesională. Nimic nu e mai nasol decât să te chinui să cari singur mobila pe scări, să îți rupi spatele, mâinile, picioarele iar la final de zi să constați că în timpul transportului mobila s-a rupt în mașină, s-a spart sau s-a zgâriat. Dacă vei apela la profesioniști, aceștia au metode de ambalare care vor feri mobila de eventuale șocuri ce pot apărea pe traseu din cauza gropilor.
  5. Mașinile folosite sunt ideale pentru mobilă. Discutăm aici despre camionete, dube, camioane, mașini special cumpărate de aceste companii pentru volum, nu pentru greutate. Cu cât beneficiezi de o camionetă mai voluminoasă cu atât o să intre mai multă mobilă în ea, mobilă care nu o să stea mai înghesuită decât este cazul. Dubele folosite pentru transport de mărfuri normale nu sunt așa de încăpătoare.
  6. Ai o singură factură de plată. Nu trebuie să-ți mai bați capul cu plata mașinii, dacă sunt sau nu mai multe drumuri, nu trebuie să-ți bați capul cu plata celor care vin să te ajute la căratul mobilei pe scări și așa mai departe. Dacă apelezi la o companie specializată în transport mobilă o să ai de plătit o singură factură, la final, când toată lumea este mulțumită.

Acum, rămâne la aprecierea voastră dacă merită să vă chinuiți singuri să transportați mobila prin București sau dacă e bine să apelați la o companie specializată în asemenea operațiuni precum cei de la www.moveout.ro. Uneori contează și banii dar când apar operațiuni atât de delicate, e bine să fim oameni raționali și să permitem profesioniștilor să intre în scenă în adevăratul sens al cuvântului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here