Home Diverse Te-ai hotărât unde-ți petreci Crăciunul anul acesta?

Te-ai hotărât unde-ți petreci Crăciunul anul acesta?

801
0
Crăciunul

Sunt sigur că mulți dintre voi veți spune că trebuie să fii nebun să te apuci de acum să-ți faci planuri pentru Crăciun, însă cei care sunt un pic cunoscători în ale online-ului, știu că acum este perioada cea mai bună pentru a cumpăra/rezerva un sejur de sărbători la prețuri foarte mici.

Da, cam așa funcționează rezervările timpurii, făcute cu luni de zile înainte, îți oferă un preț mai mult decât interesant. Pentru vacanța de iarnă, dacă nu ai de gând să stai prin România, te gândești probabil la țări precum Austria, Italia, țări în care zăpada nu întârzie niciodată să apară. La noi în țară, Crăciunul a devenit în ultimii ani un eveniment destul de trist din cauza lipsei de zăpadă.

Dacă încă nu v-ați decis unde să faceți sărbătorile de iarnă, au apărut oferte de Crăciun de la Tui Travel Center destul de interesante. Discutăm despre orașe precum Viena, Roma, Budapesta, Lisabona sau Praga, unde există niște târguri și niște tradiții de Crăciun extraordinare.

Acestea sunt orașele din Europa în care vei simți cel mai puternic spiritul Crăciunului, un spirit care de la noi a cam dispărut din păcate. După cum spuneam mai sus, este cam dificil să păstrezi tradiții cu Moș Crăciun și alte nebunii din moment ce afară lipsește zăpada. Moș Crăciun vine cu sania și renii lui, nu cu scuterul. Sau bine, dacă o să mai avem parte de multe Crăciunuri fără pic de zăpadă cred că vom adapta tradițiile astfel încât cei mici să nu-l piardă pe Moș din vizor.

Vreți să prindeți un Crăciun de poveste cu zăpadă și tradiții? Atunci grăbiți-vă să vă rezervați sejurul acum, când prețurile sunt încă mici. Țineți cont de faptul că pe măsură ce trece timpul, gradul de ocupare din hoteluri crește, cresc și prețurile. Cea mai bună investiție într-un Crăciun ieftin o veți face acum, când mai este cam o lună și jumătate până la cea mai mare sărbătoare a creștinătății. Evident, ai mult mai multe variante pe tui-travelcenter.ro din care poți alege, nu doar cele enumerate mai sus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here