Home Tehnologie Ai un iPhone nou și ai probleme cu litera i de pe...

Ai un iPhone nou și ai probleme cu litera i de pe tastatură? E un bug

823
0

Unii utilizatori de produse Apple au descoperit faptul că există un bug ce corectează automat litera i mic într-un A mare și un semn de întrebare. Această problemă apare la utilizatorii de iPhone care au făcut update la iOS 11.1. noul soft a fost lansat marțea trecută  și aduce sute de emoji noi. Ei bine, acest bug a reușit să inflameze întreaga comunitate Apple.

Deși Apple nu a updatat oficial softul, pe site-ul oficial producătorul oferă utilizatorilor o soluție pentru a repara singuri problema. Aceștia pot accesa setările tastaturii și să adauge un înlocuitor pentru o anumită tastă. Apple spune în postul de suport că această eroare va fi reparată la nivel masiv la următorul update iOS. Vineri, iPhone X va ajunge în magazinele din întreaga lume  și aduce în prim plan tehnologii interesante precum recunoașterea facială, ecranele fără ramă, o cameră foarte bună dar și un preț senzațional de … mare. Telefonul va costa peste 1000 de euro.

Oricum, nu este nimic ciudat faptul că la scurt timp de la update-ul iOS, apar bug-uri. În momentul în care iOS a fost lansat, conținea o problemă cu aplicația calculator ce dădea răspunsuri greșite chiar și la probleme simple de matematică, gen 1+2+3.

Previous article26 de adolescente găsite moarte pe mare
Next articleSaltele ortopedice – de unde le poți cumpăra?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here