Home Diverse Conectorii industriali modulari EPIC® MH

Conectorii industriali modulari EPIC® MH

882
0
Conectorii industriali

Noul conector rectangular EPIC® MH produs de Grupul Lapp cu sediul în Stuttgart, este o încununare a talentului tehnic. Conectorul industrial modular EPIC® MH poate fi echipat cu diverse inserturi pentru diferite aplicații în doar câțiva pași simpli.

Complexitatea tot mai mare a automatizărilor industriale și necesitatea scăderii timpului alocat punerii în funcțiune a unei linii tenologice noi, precum și micșorarea timpilor necesari reparațiilor, aduc în prim plan utilizarea conectorilor industriali modulari. De ce modulări, când există posibilitatea utilizării conectorilor deja cunoscuți, categorisiți după gama de tensiune și curent? Deoarece este mai ușor ca, în aceeași carcasă, să se poată cumula curenții tari și curenții slabi, eventual chiar și comenzile pneumatice.

Utilizatorii pot combina într-o singură carcasă toate tipurile de semnale electrice pe care le pot întâlni într-un cablu utilizând diverse inserturi. Toate acestea sunt posibile datorită unui sistem de ramă care poate fi echipat cu inserturi modulare produse de Lapp sau chiar cu inserturi modulare existente pe piață, iar asamblarea este de departe mult mai ușoară decât în cazul ramelor cu sistem pliabil sau glisant de asamblare. De la 2 la 36 de poli, curenți de până la 100 A, tensiuni până la 1000 V, transfer de date Cat 5 până la 100 Mhz, combinațiile acceptate de acest sistem sunt extraordinar de variate.

Noul sistem modular de conector EPIC® MH este benefic în special clienților care dezvoltă noi mașinării. Ei pot să-și ajusteze foarte ușor configurația conectorului în timpul procesului de dezvoltare și testare a noii mașinării fără să fie nevoie de modificări mecanice pentru prinderea unui alt tip de conector.

 

Domenii de utilizare:

  • Inginerie mecanică
  • Industria robotică
  • Procese tehnologice
  • Energie regenerabilă
  • Aplicații feroviare/ construcția de vehicule

Configuratorul de produse on-line Lapp ajută utilizatorul să-și configureze ușor și sigur  conectorul modular EPIC® MH necesar evitându-se astfel orice greșeală.

Pentru orice informații tehnice suplimentare vă rugăm să ne contactați fie pe adresa  de e-mail sales@lappkabel.ro, fie la nr. de telefon 021 310 09 61.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here