Home Diverse Cabluri pentru aplicații tip pod rulant   

Cabluri pentru aplicații tip pod rulant   

1298
0

Nu orice cablu poate face față condițiilor dure din mediul industrial. Pentru aplicații tip pod rulant, macara, bandă transportoare mobilă, pentru circuite de forță și comandă aveți nevoie de cabluri care să facă față mișcărilor repetitive și condițiilor dure de mediu.

Mașinile-unelte de înaltă productivitate lucrează cu accelerații și viteze mari. Prelucrările mecanice sunt executate în prezența emulsiilor de răcire și ungere. Protecția anticoroziva se execută cu grunduri, vopsele și lacuri cu agresivitate chimică ridicată. Prin urmare, cablurile electrice trebuie să facă față agresiunilor mecanice, termice, chimice, dar și zgomotului electromagnetic mare produs de acționările prin electronica de putere.

Cablurile din gama ÖLFLEX CRANE si ÖLFLEX LIFT, produse de Lapp, sunt special concepute pentru aplicațiile tip pod rulant (macarale, mașini-unelte, mașini portuare, benzi transport mobilă, etc).

 

Cablu Tamburabil

 • ÖLFLEX® CRANE NSHTÖU.
 • ÖLFLEX® CRANE VS (N)SHTÖU.

Cabluri de alimentare de tensiune joasă pentru exterior. Cabluri de forță și comandă din cauciuc, tamburabile, U0/U: 0,6/1 kv. Poate fi folosit sub efort de întindere, pe tambur, pe cărucioare, în lanț portcablu pentru alimentări cu energie.

 • ÖLFLEX® CRANE PUR. Cablu de poliuretan tamburabil pentru solicitări mecanice ușoare, medii și mari. Aplicații multiple posibile datorită flexibilității până la -40°C. Fără halogen.

Cablu cu element suport

 • ÖLFLEX® CRANE. Cabluri din cauciuc foarte flexibile și rezistente la apă, cu element de susținere.

Cablu pentru unități cu butoane de comandă

 • ÖLFLEX® CRANE 2S. Flexibil la temperaturi reduse, cabluri din PVC cu elemente de susținere externe din oțel. Utilizat pentru conectarea dispozitivelor de comandă de la distanță și a consolelor de operare.

Cablu pentru lifturi

Cabluri de lift flexibile la frig cu izolații PVC și element de tracțiune; pentru lifturi exterioare sau instalații de ridicare.

 • ÖLFLEX® LIFT
 • ÖLFLEX® LIFT T
 • ÖLFLEX® LIFT S

Cabluri plate

Cabluri panglică din cauciuc, rezistente la intemperii. Pentru exterior, în aplicații de tip pod rulant, macara, bandă transportoare mobilă. Pentru circuite de forță și comandă.

 • ÖLFLEX® CRANE F
 • ÖLFLEX® CRANE CF
 • ÖLFLEX® LIFT F

Complexitatea tot mai mare a automatizărilor industriale și necesitatea scăderii timpului alocat punerii în funcțiune a unei linii tenologice noi, precum și micșorarea timpilor necesari reparațiilor, aduc în prim plan utilizarea conectorilor industriali modulari.

Lapp Group a lansat o gamă nouă de conectori modulari EPIC® MH care pot să utilizeze atât inserturile produse de Lapp cât și inserturi standardizate existente în piață. Avantajul este evident deoarece niciun producător de conectori industriali nu poate să acopere întreaga tipologie de inserturi care ar putea să fie folosite într-o aplicație practică. Conectorii modulari EPIC® MH vin să completeze portofoliul de conectori modulari existenți deja  în portofoliul Lapp.

Pentru orice informații tehnice suplimentare vă rugăm să ne contactați fie pe adresa de e-mail sales@lappkabel.ro, fie la nr. de telefon 021 310 09 61.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here