Home Diverse Locuiești în Anglia și vrei să trimiți un colet în România? Iată...

Locuiești în Anglia și vrei să trimiți un colet în România? Iată cum alegi cea mai bună firmă de curierat

4564
0
colet în România

Se spune că în Marea Britanie sunt undeva la 1 milion de români în acest moment, o cifră destul de credibilă dacă ne gândim la gradul de depopulare al țării noastre. E clar că se duc și în UK foarte mulți români, nu doar în Germania, Franța sau Spania. Ei bine, Marea Britanie este oarecum mai departe de familiile pe care le lasă acasă cei care se duc la muncă și acest lucru face revederile mai rare și coletele de trimis către țară, un adevărat calvar.

Din punctul meu de vedere nu trebuie să fie chiar așa, în special atunci când vine vorba despre colete. Totul se leagă de firma cu care alegi să lucrezi iar în cele ce urmează vei vedea cum trebuie aceasta aleasă astfel încât să fie toată lumea mulțumită, să nu existe celebrele probleme pe care le știm cu toții (furt din colete, pierderea coletelor, timpul de tranzit ridicol, încurcarea coletelor, etc). Și deși nu sunt sfaturi foarte avansate ca nivel, vor fi utile.

Cum alegi firma de curierat prin care să trimiți coletele în siguranță din Anglia în România?

În primul rând, trebuie să stai departe de cei care nu-ți oferă factură/chitanță/bon fiscal. De ce? Pentru că dacă se întâmplă ceva cu al tău colet, nu o să ai pe cine să reclami. Ca să mergi la OPC sau chiar la poliție, trebuie să ai dovada că ai angajat pe cineva să-ți presteze un anumit serviciu. Așadar nu trimiteți colete cu acele microbuze care oricum cară oameni la negru și alte minuni de genul. Cu siguranță vor fi probleme.

În al doilea rând, ai face bine să te orientezi către o companie care numai cu asta se ocupă, cu transport pachete Anglia România. Știm cu toții faptul că atunci când amesteci lucrurile și apelezi la niște companii în depozitele cărora se pot pierde coletele foarte simplu, iese aiurea. Sunt bune și firmele de curierat internațional care se ocupă de întreg globul, însă parcă ar fi mai bine să apelezi la niște oameni care se ocupă cu expediere colete internațional doar pe ruta România-Anglia, Anglia-România. Sunt capabili să ofere un serviciu mai calitativ, șansele să se întâmple ceva aiurea scad semnificativ. Una dintre aceste companii o găsiți pe eastlines.ro.

Cei de la eastlines.ro ridică coletele de la domiciliu și le livrează la domiciliu oriunde pe ruta România – Anglia sau Anglia România, ceea ce va scuti de multe bătăi de cap. Mulți români plecați în Anglia la muncă s-au obișnuit să pună coletele la autocar pentru cei din România și acest lucru este destul de anevoios. Cei din țară trebuie să-și ia liber de la muncă atunci când vine pachetul și să se deplaseze până unde are autocarul stație. Cu cei de la EastLines, e cu totul altă poveste. Nu trebuie să te mai deplasezi nicăieri, serviciile lor aduc calitate și siguranță iar acest lucru trebuie să fie motiv determinant ca să lucrați cu ei. Să nu mai zic de prețurile atractive…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here