Home Diverse Cum să înveți rapid limba engleză, indiferent de vârstă?

Cum să înveți rapid limba engleză, indiferent de vârstă?

880
0
limba engleză

Vremurile pe care le trăim impun cunoașterea limbii engleze. Discutăm despre cea mai răspândită limbă de circulație internațională și nu, nu există o vârstă anume până la care să fii interesat sau nu de ea. Discutam recent cu un amic de-al meu trecut bine de 60 de ani și-mi povestea faptul că s-a înscris la un curs engleză pentru începători. A realizat că indiferent ce face, cum face, mereu se lovește de limba engleză iar faptul că nu o cunoaște îi aduce un sentiment cumplit de frustrare. Omul are dreptate, avem nevoie de engleză atunci când navigăm pe internet, atunci când ieșim din țară în concediu, atunci când mergem la muncă în străinătate. Partea bună este că engleza-i o limbă destul de simplă care se poate învăța destul de rapid dacă ții cont de câtva sfaturi precum cele de mai jos.

Cum să înveți rapid limba engleză, indiferent de vârstă?

  1. Trebuie să fi dispus să plătești. Niciun serviciu nu este gratis în ziua de azi, cu atât mai puțin meditațiile sau cursurile pentru limba engleză. Dacă vrei să înveți, trebuie să mergi la un centru precum Capri și să te înscrii la cursurile lor. Aceste servicii nu sunt gratis și trebuie să scoți bani din buzunar pentru ele. Am făcut acest mic apropo pentru că tot aud în jurul meu că poți învăța engleza simplu, rapid și gratis de pe net, ceea ce e o mare prostie. Dacă vrei cu adevărat să faci treabă, mergi la cei care sunt în măsură să facă performanță cu tine, mergi la meditații.
  2. Trebuie să acorzi timp și importanță. Atunci când ești copil, te duci la meditații pentru că-ți impune cineva. Părintele te trimite și tu te duci, nu o faci din propria conștiință decât poate pe la finalul gimnaziului când apare oleacă de conștiință. Ei bine, aceeași conștiință trebuie să lucreze în favoarea ta și când ai depășit barierele copilăriei. Indiferent de vârstă, dacă vrei să înveți rapid limba engleză, trebuie să acorzi timp evenimentului. Și să-i dai importanță, să spui „vreau să învăț limba engleză și în următoarele X luni mă țin de treabă”. Dacă te vei mulțumi să-ți faci doar planuri, nu cred că vei ajunge vreodată să înveți vreo limbă străină.
  3. Trebuie să cauți un profesor modern. Profesorii tineri, moderni, au alt stil de predare, alt stil de lucru cu elevul. Nu contează că ai 20 sau 60 de ani, metodele lor de predare vor putea fi înțelese de tine foarte simplu. Găsești asemenea profesori moderni într-un centru de meditații București precum Capri. Dacă sunt ei capabili să facă performanță cu cei mici prin meditații la matematică mai mult ca sigur vor putea să te învețe și pe tine engleză, indiferent de vârstă. Cei de la Capri vor putea să te învețe rapid orice limbă străină de circulație internațională.

Acestea sunt cele mai importante 3 sfaturi despre cum poți să înveți rapid limba engleză, indiferent de vârstă. Trebuie să fii dispus să plătești pentru a fi învățat de cineva, trebuie să acorzi timp și importanță acestei perioade din viața ta și, bineînțeles, să iei contact cu un profesor modern capabil să explice pe înțelesul tău orice nelămurire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here