Home Diverse 3 motive să cumperi baterii Rombat pentru mașina ta

3 motive să cumperi baterii Rombat pentru mașina ta

951
0
baterii Rombat

Cum toamna se apropie cu pași repezi iar sezonul rece ne bate la ușă, cred că a venit momentul perfect să discutăm despre baterii auto pentru orice mașină, benzină sau diesel. Chiar nu are importanță ce fel de mașină ai, cu siguranță dacă ești șofer de câțiva ani buni ai fost nevoit să schimbi ceva baterii. Nimic nu e mai enervant din punctul meu de vedere să te lase bateria la mașină așa, pe neașteptate și dacă nu ești atent, riști să pățești chestia asta în toiul iernii.

Poți să vezi cât de bună mai este încă bateria de pe mașina ta la orice service auto. Au oamenii acolo niște testere speciale sau ai putea să te duci chiar la cei care vând acumulatori auto. Și ei pot să vă verifice bateria, să vă spună dacă veți putea ieși cu ea din iarnă sau nu. Oricum, în cazul în care vă bate gândul să luați alta de pe acum, ori dacă veți face un test și veți fi sfătuiți să ă cumpărați alta, încercați pe cât posibil să luați un Rombat. De ce? Iată 3 motive destul de interesante…

3 motive să cumperi baterii Rombat pentru mașina ta

  1. Aceste baterii Rombat nu sunt mai proaste dacă-s românești. Cine a avut un Rombat în ultimii 3 ani cred că-mi va da 100% dreptate în acest sens. Bateriile Rombat chiar se pot bate cu Varta sau Bosch fără niciun fel de problemă. E un brand românesc ce a evoluat mult în ultima vreme.
  2. Prețurile sunt o idee mai mici față de alte mărci/modele. Indiferent de capacitate, bateriile Rombat vor fi mereu cu câțiva zeci de lei mai ieftine față de concurență. De ce? Probabil pentru că sunt românești și costurile de producție sunt mai mici. Un preț mai mic poate să fie excelent atunci când te lasă bateria de pe-o zi pe alta.
  3. Garanția este de 3 ani. Spre deosebire de alți producători, cei de la Rombat oferă o garanție de 36 de luni pentru bateriile lor, cu 12 mai multe față de Bosch sau Varta..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here