Home Lifestyle Epave abandonate din întreaga lume. Imagini incredibile

Epave abandonate din întreaga lume. Imagini incredibile

1543
0
Epave

O mașină răsturnată care a ajuns să fie proptită în bot, subiect de tocit pentru vremea aprigă din deșertul Nevada. Un vapor canadian scufundat în 1885, scos la suprafață și abandonat într-un port din Lake Huron. O navetă spațială „uitată” într-un hangar. E ceva special legat de aceste obiecte de mari dimensiuni abandonate. Apar întrebări de genul: „Unde trebuia să ajungă de fapt?, Ce anume a oprit din drum acest obiect?  Ce s-a întâmplat cu constructorii sau cu cei care au condus aceste vehicule, ce s-a întâmplat cu pasagerii?” În noul său album, numit “Abandoned Wrecks”, Chris McNab a surprins cadre unice cu tot felul de vapoare, de vehicule de mari dimensiuni abandonate. De la impresionantul RMS Titanic ce zace la 12500 de picioare sub nivelul mării până la celebrul avion înghețat de frig și de timp în Antarctica. Aveți mai jos câteva imagini incredibile din acel album.

Previous articleLentilele de contact cu dioptrii nu pot fi achiziționate fără prescripție medicală. Diferența dintre o prescripție pentru lentile de contact și una pentru ochelari de vedere
Next articleOrașele cu cel mai mic nivel de stres din lume
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here