Home Diverse Calvarul blugilor

Calvarul blugilor

869
0
Calvarul blugilor

Băi fraților, de câteva zile tot umblu prin oraș să caut niște blugi ieftini, care să arate cât de cât ok, modern și să fie de calitate. Știu că o să ziceți că sunt țigan, că vreau ieftin și bun dar haideți să fim serioși. TREBUIE să existe ieftin și bun pe piața din România întrucât industria fashion este super mega dezvoltată. Există cred mii de magazine online pe haine și încălțăminte în România, așa că-mi permit să vreau ceva ieftin și de calitate cât de cât. Bineînțeles, odată cu venirea toamnei am zis să caut și eu un magazin de haine oraș din care să cumpăr ceva mișto. Mare greșeală.

N-a fost chip fraților, am plecat acasă cu coada între picioare, uimit totodată de modul în care înțeleg unii acest business. Am văzut blugi pe la 189 de lei care nu spuneau nimic, nu aveau nimic special, nu aveau nimic modern prin buticurile din mall-uri și centre comerciale. E incredibil fraților, ce cumperi de pe net cu 60-70 de lei, magazinele din oraș vor să-ți vândă cu 180 de lei. Într-un final, tot într-un magazin de haine online am ajuns. Mi-am adus aminte mai demult că înainte de finalul iernii îmi comandasem niște blugi mișto de la ei. Am zis să intru tot acolo să văd cum stă treaba și DA. Da domne’, așa trebuie să arate niște blugi dacă tot ai de gând să-mi ceri aproape 200 de lei pe ei.

Aveți imaginile de mai jos ca să vă lămuriți despre ce e vorba.

Cam acestea sunt patimile celor care doresc să aibă niște blugi mișto în România. Până nu te dai peste cap de 5 ori, până nu bați orașul în sus și în jos, nu ești mulțumit dar e ok. Asta înseamnă până la urmă să ai personalitate și să vrei să fii diferit. Că de oameni cu instinct de turmă cred că suntem cu toții sătui. Sunt curios cum vi se par blugii din imaginile de mai jos. Lăsați-mi comentarii în secțiunea specială de sub articol și, dacă mai cunoașteți site-uri similare, de asemenea, comentați.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here