Home Diverse Cum ne poate ajuta tehnologia modernă să ne securizăm casele la perfecție?

Cum ne poate ajuta tehnologia modernă să ne securizăm casele la perfecție?

668
0
tehnologia modernă

Vremurile pe care le trăim sunt destul de ciudate din multe puncte de vedere. Din păcate, în România ultimilor ani infracționalitatea a crescut direct proporțional cu blocarea posturilor în MAI. Cu cât au apărut mai multe posturi blocate (în acest moment sunt lipsă de pe străzile noastre aproximativ 20.000 de polițiști), cu atât au crescut și spargerile de locuințe, tâlhăriile, etc.

Ei bine, noi, ca simpli cetățeni, ne putem feri de aceste probleme dacă vom reuși să ne securizăm casele la un nivel de top și din fericire, tehnologia modernă existentă în acest moment pe piață ne permite acest lucru. Din punctul meu de vedere, nicio casă nu ar trebui lăsată fără camere de supraveghere atât de interior cât și de exterior. Există sisteme DVR foarte inteligente și deloc scumpe dacă ne gândim care sunt avantajele lor principale, ce pot fi instalate.

De asemenea, consider că videointerfoanele ar trebui să fie alegerea numărul 1 atât pentru asociațiile de proprietari ce au în grijă scări de bloc, cât și cetățenii care locuiesc la case. De exemplu, cu ajutorul acestor videointerfoane de la Electra Instal, nici o persoană străină și ciudată nu se mai poate apropia de ușa casei voastre, fie că discutăm despre apartamente fie că discutăm despre vile. Aceste videointerfoane transmit în incintă atât semnal audio cât și semnal video. Vezi imediat cine-ți sună la ușă, nu mai ești deloc tentat să te duci imediat la poartă sau la scara blocului să vezi cine e.

De fapt, Electra Instal este cea mai veche companie care produce interfoane în România. Dacă-mi aduc bine aminte, în urmă cu vreo 15 ani când ajuns prin provincie, toată lumea instala interfoane de la ei. Prin 2003-2004 au fost montate interfoane audio la fostul meu apartament și am avut ocazia să iau contact cu produsele lor. Ce pot spune este că nu am avut niciodată probleme cu aceste produse ale lor, așa că am încredere și în faptul că videointerfoanele Electra Instal își vor face treaba cu brio, securizând la perfecție perimetrul casei alături de camerele de supraveghere.

Previous articleÎnjunghierile din Finlanda sunt atentate teroriste
Next article8 persoane dispărute după alunecările de teren din Elveția
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here