Home Tehnologie Reebok dezvăluie încălțămintea pentru viitorii astronauți

Reebok dezvăluie încălțămintea pentru viitorii astronauți

764
0
astronauți

Reebok vrea să se implice tot mai mult în domeniile ce țin de explorarea spațială și vine cu aceste ghete cel puțin interesante. Compania specializată în încălțăminte sport și care până acum a fabricat doar încălțăminte menită traiului pe Terra, a dezvăluit un design de ghete pentru cosmonauți ce pot fi folosite în misiunile viitoare pe aeronava CST-100 Starliner, o navetă spațială care va începe curând să ducă și să aducă astronauți către și dinspre Stația Spațială Internațională.

Aceste ghete alb-albastre se asortează excelent cu costumul de cosmonaut prezentat de Boeing în luna ianuarie. Ambele sunt confortabile , flexibile, mult diferite de celebrele costume de cosmonaut cu care eram noi obișnuiți până nu demult. Dan Hobson, vice președinte Reebok, a povestit celor de la Digital Trends faptul că această companie pe care o conduce a ales special un design futurist pentru aceste ghete.

„Călătoriile în cosmos reprezintă un domeniu de care echipa noastră a fost întotdeauna interesată așa că am sunat pe cei de la David Clark Company (DCC) și așa a început toată povestea” spune Hobson. DCC este aceeași companie care a fabricat și costumele prezentate de Boeing în ianuarie, acele costume albastre. DCC face de asemenea și costume presurizate pentru membri echipajului din programul NASA Gemini și pentru echipajele misiunilor cu navete spațiale.

În loc să pară tradiționale, butucănoase, precum ghetele folosite pentru misiunea Apollo 11 de exemplu, Reebok și DCC au modelat aceste ghete după încălțămintea Reebok Floatride Run (destinată atletismului), încălțăminte care urmărește greutate redusă și confort maxim, alături de o aderență cât mai bună cu solul. Așteptăm ca aceste ghete să fie supuse testelor și să vedem într-un final o costumație completă de cosmonaut, modernă și mult mai comodă. Revenim cu detalii

Previous articleTe scapă de stres un fotoliu cu masaj, sau nu?
Next articleSupraviețuitori ai torturii regimului din Siria care dau în judecată statul
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here