Home Diverse 3 motive să finisezi casa cu tencuială decorativă

3 motive să finisezi casa cu tencuială decorativă

2184
0
tencuială decorativă

Se spune că românii țin la casele lor ca la ochii din cap. De ce? Nimeni nu știe. Poate pentru că muncesc foarte mult pentru a le obține apoi pentru a le pune la punct. Este foarte greu să-ți cumperi o casă atunci când locuiești într-o țară ca România, unde salariul minim pe economie este de 10 ori mai mic decât în străinătate. Acestea fiind zise, e clar că oamenii vor ține foarte mult la casele lor și le vor renova ca la carte de fiecare dată când vor avea ocazia. Nu este nimic ciudat aici.

Astăzi despre renovări o să discutăm, respectiv despre folosirea tencuielilor decorative în procedeul de finisare exterioară a caselor. Vom vedea care sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru tencuieli decorative de la Maco Store în cazul în care ai de finisat exteriorul casei tale și nu prea știi pentru ce anume să optezi. Piața construcțiilor este super dezvoltată în România așa că opțiuni sunt foarte multe. Să vedem așadar cele 3 motive pentru care ar trebui să optezi întotdeauna pentru o tencuială decorativă acrilică sau pentru tencuieli decorative siliconice.

3 motive să finisezi casa cu tencuială decorativă

  1. Aspectul general este foarte frumos. Multă lume se plânge legat de aceste tencuieli decorative că ar fi scumpe. Păi, cam orice lucru de calitate care are un rezultat final frumos este oarecum mai scump. Eu nu aș numi chestia asta drept „scump” ci „de calitate”.
  2. Metoda de aplicare este una rapidă. Tencuiala decorativă se aplică foarte rapid. Este una dintre cele mai rapide metode de finisare exterioară a clădirilor , așa că nu e de mirare că foarte mulți meseriași o recomandă. Se aplică rapid, se întărește rapid, este o soluție win-win.
  3. Rezistența este mare și se poate spăla. Tencuiala decorativă acrilică este foarte rezistentă. O să o ai pe perete intactă chiar și peste 20 de ani dacă a fost pusă acolo de un meseriaș care știe ce face. În plus, se poate spăla foarte simplu, pereții casei tale vor putea fi curățați cu apă oricând.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here