Home International O femeie pornește în aceeași călătorie în Europa ca acum 30 de...

O femeie pornește în aceeași călătorie în Europa ca acum 30 de ani. Face poze în aceleași locuri

819
0
poze

Se spune că nu putem să vizităm trecutul, însă mulțumită tehnicilor moderne de fotografie, poți oarecum să recreezi câteva cadre din trecut. Așa a făcut Lisa Werner. În anii 80, Lisa Werner era studentă la o școală din Germania și făcea fotografii locurilor din Europa pe care le vizita. În momentul în care aceasta s-a reîntors în regiunea Rhine River (exact 30 de ani mai târziu) a decis să facă niște fotografii exact în locurile pe care le pozase și în studenție.

„Am crezut că va fi un proiect de fotografie interesant pentru canalul meu de YouTube. Am fost uimită să văd cât de puțin s-au schimbat aceste locuri în 30 de ani” spune Werner pentru CNN Travel. Înainte să plece, Werber a căutat în albumele foto din tinerețe și a ales 13 fotografii, pe care le-a scanat. Odată ajunsă în Europa, a început să facă poze în aceste 13 locații ca și în tinerețe, ca și în urmă cu 30 de ani. Iată mai jos câteva dintre cele 13 imagini extraordinare.

Previous articleCând merită șefii cadouri?
Next articlePrima armă laser din lume este gata să doboare drone
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here