Home Diverse Când merită șefii cadouri?

Când merită șefii cadouri?

741
0
cadouri

În momentul în care te angajezi undeva, dacă îți faci treaba cum trebuie și dacă echipa din care faci parte este una de gașcă, nu răutăcioasă și ranchiunoasă cum se întâmplă în 90% din cazuri, o să observi că șeful tău o să aibă grijă de tine cum poate mai bine. O să observi că din când în când, pentru a te motiva, o să-ți mai dea câte un cadou. Nu mă refer la lucruri scumpe, ci la cadouri amuzante cu mesaje amuzante, lucruri care să te facă să zâmbești și să fii apreciat pentru munca depusă. Întrebarea mea este când merită șefii cadouri?

Când merită șefii cadouri?

Grea întrebare. Poate că cel mai simplu răspuns ar fi viceversa, adică un șef merită cadou în momentul în care îți aduce ție, angajat un cadou. Și chestia asta nu trebuie să fie ceva cu interes. Nu, dacă al lui cadou e adus cu sinceritate, cred că și acel șef merită un cadou. Nu știi ce cadou merită? Vezi aici cadouri amuzante pentru șefi. Mie unul îmi place acel ceas care indică ora invers. În linii mari cam asta așa cred că stă treaba, șeful merită atenție dacă el la rândul lui vă acordă atenție. Știu că sunt foarte rare cazurile în care șefii acordă atenție angajaților dar sper ca pe viitorul apropiat să se schimbe mentalitatea în această țară și unii oameni să facă diferența între angajați și sclavi. Șefii de cele mai multe ori reprezintă motivul principal pentru care angajații pleacă din firmă.

Unii oameni au mult de lucrat la comportament, la mentalitate, la cutiuța cu bun simț, la înțelegerea conceptului de manager, șef sau patron. Dacă ai o anumită funcție în cadrul unei companii asta nu înseamnă că ai dreptul să-ți bați joc de oameni sau să îi tratezi necuviincios. Un studiu recent  scos la iveală faptul că 73% dintre angajații la privat nu se simt deloc confortabil din cauza șefilor și cred că este o cifră destul de alarmantă. Așadar, dacă aveți un șef de treabă, prețuiți-l, arătați-i că-l respectați și faceți-i câte un cadou amuzant din când în când.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here