Home Diverse Cum poți face rost de o călătorie ieftină către străinătate în plin...

Cum poți face rost de o călătorie ieftină către străinătate în plin sezon al concediilor

611
0
străinătate

În momentul în care vine luna iulie, toată lumea știe că începe sezonul concediilor, trenurile devin aglomerate, avioanele de asemenea. Vara este cel mai favorabil anotimp din an pentru călătorii așa că e oarecum explicabilă nebunia din domeniul transporturilor de persoane de la final de iulie. Din fericire, găsești oferte de la Eurolines pentru călătoriile în afara țării dacă ai de gând să încerci acum la mijloc de vară să mai găsești un mijloc de transport ieftin. Nu este pentru prima dată când cei de la Eurolines pun la bătaie bilete autocar ieftine și cred că soluția oferită de ei merită un pic de atenție.

Știu că în ultimii ani, marea majoritate a amatorilor de călătorii doresc să ajungă din A în B doar cu avionul. E lesne de înțeles de ce: e mai rapid, mult mai rapid, iar unele oferte pentru bilete de avion ajung să aibă sume ridicole precum 9 euro dus-întors. Nimeni nu știe cum va ajunge această industrie  a transportului aerian peste 10 ani din moment ce acum se vând bilete la prețuri de nimic dar în fine, aceasta este o discuție pe care o vom aborda altă dată. Astăzi, vom discuta despre ideea de a folosi bilete autocar ieftine în această perioadă super aglomerată a concediilor.

Biletele de autocar pot să vă facă vacanța mult mai frumoasă prin prisma faptului că sunt mult mai ieftine. Într-adevăr, autocarul face mai mult timp pe drum dar la final rămâi cu mai mulți bani de cheltuială odată ajuns în străinătate. În plus, în ziua de azi autocarele, în special cele de la Eurolines sunt foarte moderne. Nici nu vei simți când vei ajunge la destinate. Toate aceste mijloace de transport moderne sunt echipate cu baie, cu Wi-fi gratuit, să nu mai zic despre aer condiționat.

Din punctul meu de vedere, autocarul este singura soluție pentru cei care doresc o călătorie ieftină către străinătate în plin sezon al concediilor. Sau, dacă mai aveți răbdare până în luna septembrie când vine toamna, atunci mai mult ca sigur vor scădea prețurile biletelor de avion.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here