Home Lifestyle Cele mai frumoase poze ale amatorilor de călătorii (2017)

Cele mai frumoase poze ale amatorilor de călătorii (2017)

949
0
călătorii

Tuturor ne place să călătorim și dacă tot o facem, e musai să surprindem și câteva cadre interesante din locurile pe care le trecem la pas. Amintirile sunt foarte importante pentru toată lumea așa că în cele ce urmează, vom trece în revistă cele mai frumoase amintiri surprinse de turiștii internaționali, sub forma celor mai frumoase poze ale amatorilor de călătorii din 2017.

Cele mai frumoase poze ale amatorilor de călătorii (2017)

  1. Busan, Coreea de Sud – o poză făcută cel mai probabil cu o dronă pe plaja Haeundae într-o zi aglomerată de iulie, în anul 2017. La 40 de minute de Busan, se află una dintre cele mai populare plaje din Coreea de Sud.
  2. Lisabona – aici avem de-a face cu cartierul istoric Castelo, dominat de castelul São Jorge. Acest cartier este construit în întregime în arhitectură tradițională și este amplasat într-un vârf de deal. Astfel, poate să ofere priveliști minunate odată ce l-ai străbătut.
  3. Veneția, Italia – artificiile explodează deasupra bazinului St Mark în timpul sărbătorii Redentore, o sărbătoare tradițională din luna iulie în amintirea marii epidemii de ciumă bubonică (1575-1577).
  4. Loch Earn, Scoția – localnicii din St Fillans știu că vine vara atunci când statuia lui Rob Mulholland, Mirror Man, se întoarce în apele din Loch Earn. Iarna, statuia este băgată înapoi în depozit.
  5. São Lourenço, Brazilia – amatorii de aventură și adrenalină vor putea să se bucure aici de zborurile cu balonul. Vor putea să surprindă un răsărit fantastic la São Lourenço în fiecare duminică.
  6. Berlin – un vizitator sare peste cele 2711 blocuri de beton care alcătuiesc Memorialul Holocaustului din Berlin, memorial proiectat de Peter Eisenman și construit de Buro Happold.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here