Home Lifestyle 7 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată la...

7 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată la locul de muncă

589
0
locul de muncă

Știm cu toții că ar trebui să venim la muncă la timp, să ne respectăm șefii, să respectăm termenele limită pentru sarcinile de lucru acordate. Ei bine, există și câteva lucruri pe care NU ar trebui să le faci atunci când dorești să ai succes la serviciu, după cum urmează.

7 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată la locul de muncă

  1. Nu trebuie să te plângi prea mult. Nimănui nu-i plac plângăcioșii. Oricât de grea ar fi munca pe care trebuie să o faci, nu te plânge mai mult decât e nevoie. Mai bine ceri ajutorul decât să te plângi.
  2. Nu trebuie să te oferi voluntar prea mult. Cred că e limpede de ce. O să te transformi în fraierul firmei și toată lumea o să te cheme să ajuți cu câte ceva. Gândește-te mai mult la tine decât la alții.
  3. Nu trebuie să te îmbraci inadecvat. Îmbrăcămintea este foarte importantă mai ales într-un mediu business, indiferent că ești femeie sau bărbat. Ea spune despre tine dacă ești un om respectuos.
  4. Nu trebuie să discuți politică. Discuțiile despre politică sunt cheia de succes către ceartă. De cele mai multe ori, majoritatea certurilor într-o companie au la bază credințe politice/întâmplări politice.
  5. Nu trebuie să bârfești. Știu că e dificil să nu bârfești la locul de muncă, dar nu imposibil. Vezi-ți de treaba ta și încearcă pe cât posibil să stai departe de viețile altora.
  6. Nu veni la muncă bolnav. Mai ales atunci când discutăm despre o boală contagioasă. E un aspect destul de important pe care mulți nu-l iau în seamă pentru că pun munca pe primul loc.
  7. Nu trebuie să folosești Facebook. Bine, dacă jobul impune asemenea acțiuni e ok, dar în rest stai departe de rețelele de socializare pentru că sunt o pierdere de vreme. Devii neproductiv.
Previous articleCu Dailies și Biotrue ești gata de vacanță! Descoperă promoțiile Conga.ro!
Next articleAterizarea istorică pe lună a echipajului Apollo 11 (IMAGINI)
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here