Home Diverse Cu Dailies și Biotrue ești gata de vacanță! Descoperă promoțiile Conga.ro!

Cu Dailies și Biotrue ești gata de vacanță! Descoperă promoțiile Conga.ro!

806
0

Purtătorii de lentile de contact trebuie să acorde o atenție specială sănătății oculare în sezonul estival

Pentru vacanța de vară, medicii oftalmologi recomandă folosirea lentilelor de contact de unică folosintă, pentru a evita apariția iritațiilor sau infecțiilor. După înot sau plajă, este indicat să  înlocuiești lentilele de contact cu unele noi.

Dacă folosești lentile de contact săptămânale sau lunare, trebuie să le îngrijești în mod corespunzător: curățate și dezinfectate după înot sau plajă, pentru a reduce riscul apariției unor infecții oculare cauzate de microorganismele ajunse pe suprafața lentilei. Totodată, nu uita să acorzi aceeași atenție sporită modului în care depozitezi lentilele după fiecare purtare: recipientul trebuie să fie clătit zilnic cu soluție de dezinfectare specială pentru lentile de contact, iar soluția în care au stat lentilele trebuie înlocuită de fiecare dată.

Pentru a te bucura de o vară fără probleme, profită de promoțiile de pe Conga.ro:

2 cutii de lentile de contact Dailies = Cadou 1 loțiune de protecție solară

Până pe 31 august 2017, în limita stocului disponibil, la achiziționarea a 2 cutii de lentile de contact de unică folosință Dailies primești gratuit o loțiune de protecție solară Gerovital Sun.

În promoție intră toate lentilele de contact zilnice din gama Dailies disponibile pe Conga.ro: Dailies Total 1, Dailies Aqua Comfort Plus, Dailies Comfort Plus Toric și Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal.

Lentilele de contact Dailies sunt unele dintre cele mai inovative și confortabile lentile de contact de unică folosință realizate până acum. Se aplică foarte ușor, oferă prospețime instantanee și hidratare menținută pe durata întregii zile.

Incearcă BioTrue și ochii tai vor iubi lentilele de contact!

Până pe 31 august 2017, în limita stocului disponibil, la achiziționarea unei soluții pentru curățarea lentilelor de contact Biotrue, primești gratuit 120 ml Cadou.

Soluțiile pentru întreținerea lentilelor de contact Biotrue combină elementele de inovație bio cu un sistem extraordinar de dezinfectare. Soluția Biotrue, destinată îngrijirii lentilelor este inspirată din biologia ochiului uman, asigurând dezinfectarea completă de care au nevoie ochii sănătoși.

Daca alegi Conga, beneficiezi de:

  • Stoc permanent disponibil. Stocul de produse este mereu actualizat, având în permanență un necesar minim de produse pentru a îndeplini nevoile clienților și a asigura un termen de livrare cât mai scurt.
  • Produse 100% originale. Pe Conga.ro vei găsi doar produse autentice, achiziționate direct de la producători sau de la furnizorii oficiali ai acestora.
  • Livrare rapidă oriunde în țară. Produsele comandate vor fi livrate prin curierat rapid la adresa specificată de tine.
  • Retur simplu în 30 de zile. Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat de pe Conga.ro, ai posibilitatea de a-l returna în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat.
  • Reduceri și promoții atractive. Pe Conga.ro vei găsi întotdeauna reduceri și promoții atractive la lentile de contact, ochelari de soare, rame de vedere sau accesorii. Acest fapt este influențat de posibilitatea de a negocia cu furnizorii prețuri mai mici decât concurența.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here