Home Diverse Conga.ro-cumpără orice pereche de ochelari de soare Polaroid și alege-ți cadoul!

Conga.ro-cumpără orice pereche de ochelari de soare Polaroid și alege-ți cadoul!

741
0
Conga.ro

Vara asta, fie că mergi la mare, la piscină sau prin oraș, protejează-ți ochii de razele ultraviolete cu o pereche de ochelari de soare polarizați! Ochelarii de soare Polaroid asigură o vedere optimă și clară, blocând razele nocive UV.

În magazinul online Conga.ro găsești o gamă variată de modele de ochelari de soare Polaroid pentru femei, bărbați și copii. Polaroid este unul dintre cele mai cunoscute branduri de ochelari de soare din lume. Ochelarii de soare Polaroid au lentile polarizate care blochează lumina puternică și radiațiile solare, sunt rezistenți la lovituri și zgârieturi, au o formă ergonomică și un design modern.

Ochelarii de soare din oferta Conga.ro sunt 100% originali, magazinul online colaborând direct cu furnizorul oficial al brandului Polaroid.

Vezi toate modelele de ochelari de soare Polaroid aici: https://www.conga.ro/90-polaroid

Comandă în perioadă 1 iulie-31 august orice pereche de ochelari de soare Polaroid și primești la alegere un cadou la alegere:   

  • Evantai Polaroid
  • Frisbee
  • Brațară Polaroid de măsurare a intensității UV

Despre Conga.ro

·         Vindem doar produse 100% originale. Pe Conga.ro vei găsi întotdeauna produse autentice, achiziționate direct de la producători sau de la furnizorii oficiali.

·         Livrăm rapid din stoc oriunde în țară.

·         Lansăm frecvent campanii cu reduceri și promoții atractive.

·         Îți oferim sfaturi medicale specializate. Ai posibilitatea de a intra în contact cu un medic oftalmolog atunci când există nelămuriri legate de produsele pe care dorești să le cumperi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here