Home Diverse 3 motive să-ți montezi rafturi auto în mașină

3 motive să-ți montezi rafturi auto în mașină

1977
0
rafturi auto

Rafturile auto sunt din punctul meu de vedere o idee revoluționară care are foarte multe avantaje. Aceste rafturi auto se montează de obicei în vehiculele comerciale și reușesc cu brio să facă viața mult mai ușoară celor care au de muncit cu acele vehicule. Indiferent că ești mecanic, tâmplar, zidar, că ești meseriaș și te ocupi de renovări, e musai să-ți montezi în dubița ta rafturi auto. Iată care sunt cele mai importante 3 avantaje ale unui atelier mobil dotat cu rafturi auto.

3 motive să-ți montezi rafturi auto în mașină

  1. Vei fi mult mai organizat. Vei știi exact ce să iei, de unde să iei. Nu am înțeles niciodată de ce meseriașii transportă sculele și materialele de construcții claie aceste grămadă. Chiar am asistat o dată la un episod destul de amuzat în care un tip a plecat să caute un burghiu de 8 în mașină și s-a întors peste jumătate de oră. Atât i-a luat să întoarcă cu fundul în sus toată duba. Timpul pierdut cu căutatul sculelor și uneltelor nu este altceva decât productivitate scăzută.
  2. Sculele vor fi în siguranță. Nici nu vreau să mă gândesc ce se întâmplă cu bormașinile, cu polizoarele, cu materialele de construcții într-o dubă dacă acestea sunt aruncate acolo claie peste grămadă și pui o frână bruscă sau ești nevoit să faci o manevră de evitare foarte rapidă. De ce să-ți strici sculele pe care ai dat o grămadă de bani? Nu-ți pasă de banii tăi? Eu unul nu cred chestia asta. Orice meseriaș ține la sculele lui și are grijă de ele pentru că e conștient că ele îi aduc pita pe masă.
  3. Spațiul va deveni mai încăpător. Este mai mult decât evident faptul că în momentul în care ai și tu toate sculele bine aranjate în mașină, vei avea mult mai mult spațiu liber în care poți depozita ori transporta materialele de construcții sau ce ai tu nevoie. Optimizarea spațiului trebuie făcută într-un fel sau altul și aceste rafturi auto mi se par o soluție cel puțin genială. Partea bună este că nici nu costă exagerat de mult cât să spui că-s scumpe sau că nu ți le permiți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here