Home Diverse 3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi...

3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi aparatul de aer condiționat

823
0
Gree Lomo GWH

Vara a venit deja și temperaturile în termometre au început să sară bine de 32 de grade Celsius. E momentul perfect să îți montezi un aparat de aer condiționat dacă nu ai făcut asta până acum. Vom discuta în continuare despre cum să alegi un asemenea dispozitiv și de ce să cumperi un aparat de aer condiționat Gree Lomo GWH de la Roinstalatii.ro.

3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi aparatul de aer condiționat

  1. Capacitatea. Capacitatea de răcire a unui aparat de aer condiționat se măsoară în BTU, și evident că cu cât ai de răcit o cameră mai mare cu atât vei avea nevoie de un aparat mai puternic. În mod normal, pentru apartamentele noastre ar trebui să fie suficient unul de 12000 BTU. Evident, dacă vreți să montați pentru fiecare cameră în parte merg și cele de 6000 sau 9000 BTU.
  2. Consumul. Majoritatea celor care au ales să stea departe de acest dispozitiv până acum au băgat la înaintare consumul. Aș este, dacă nu ești atent ce cumperi, ai toate șansele să îți declari falimentul în momentul în care vei primi factura la energie electrică. Ei bine, întotdeauna trebuie să vă orientați către un dispozitiv încadrat în clasa de energie A++, precum Gree Lomo GWH.
  3. Inverter sau nu? Din punctul meu de vedere, orice aparat de aer condiționat din clasa A++ este bun, însă dacă veți opta pentru unul cu funcție de inverter veți împușca mai mulți iepuri dintr-un singur foc. Această tehnologie aduce în casele noastre aparate de aer condiționat mai econome, mai silențioase, cu funcții avansate de ventilare sau dezumificare a aerului.

Acestea sunt cele mai importante 3 sfaturi de care ar trebui să ții cont în momentul în care pornești în căutarea unui aparat de aer condiționat. Orientează-te către gama Gree Lomo și mai mult ca sigur o să fii cel mai mulțumit. Și nu te uita la preț, cu cât vei plăti mai puțin cu atât vei avea parte de un aparat de aer condiționat de calitate îndoielnică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here