Home Diverse De ce ar trebui să cumpărăm doar încălțăminte din piele naturală

De ce ar trebui să cumpărăm doar încălțăminte din piele naturală

760
0
încălțăminte

Discutam ieri cu cineva pe marginea încălțămintei. Doar ce-mi cumpărasem o pereche de adidași din piele naturală și doamna cu pricina (că era o doamnă) nu înțelegea de ce am ales să dau atâția bani doar pentru că sunt din piele. Ei bine, voi explica în cele ce urmează care sunt motivele pentru care toată lumea ar trebui să cumpere doar pantofi din piele. Nu degeaba există magazine online care vând tone de încălțăminte din piele pentru femei, nu? Sau pentru bărbați.

De ce ar trebui să cumpărăm doar încălțăminte din piele naturală

  1. Pielea naturală este mult mai rezistentă. Exact acest lucru îi povesteam acelei prietene care mă întreba de ce am dat nu știu cât pe o pereche de adidași. Decât să fiu nevoit să schimb 5 perechi de încălțăminte pe an mai bine cumpăr una mai scumpă din materiale de calitate pe care o îngrijesc și pe care o țin cel puțin 12 luni. Nu am avut până acum încălțăminte din piele care să facă probleme.
  2. Pielea naturală este ușor de întreținut. Există creme pentru încălțăminte de foarte bună calitate care te vor ajuta să întreții așa cum trebuie pielea naturală. Spre deosebire de sintetice, pielea naturală este mult mai rezistentă în timp dar și la uzură dacă avem grijă să îi dăm ce-i trebuie. Aceste creme de încălțăminte vor avea grijă de material iarna când există foarte multă sare pe stradă dar și vara, când praful atinge cote maxime specifice unor regiuni mai mult decât secetoase. De asemenea, există o mulțime de articole pe net ce prezintă sfaturi utile pentru întreținerea pielii naturale.
  3. Pielea naturală nu prinde mirosuri. Nimeni nu cred că-și dorește să se ducă la cineva acasă și să-i miroasă picioarele. În cazul în care încălțămintea este concepută din materiale sintetice, oricât de curat ai fi tu ca individ, mai mult ca sigur o să existe aceste mirosuri neplăcute. Pielea naturală lasă piciorul să respire mult mai bine și cred că acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să ne orientăm întotdeauna către acest material.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here