Home Diverse Unde se află singurul magazin Columbia din București?

Unde se află singurul magazin Columbia din București?

2826
1
Columbia

Magazinele de tip outlet sunt destul de la modă în ziua de azi pentru că au la bază un concept care place destul de mult românilor: haine de firmă ieftine, din colecțiile din anii trecuți. Toate marile lanțuri de magazine au și outlet-uri din care poți cumpăra haine din modele anilor trecuți chiar și cu 80-90% mai ieftin. Vom discuta în cele ce urmează despre un magazin Columbia, american la origine, care aduce pe piață haine sport sau destinate mediului outdoor la prețuri destul de bune, ca un adevărat outlet. De fapt, asta și este, așa se și numește, outlet Columbia.

După cum spuneam mai sus, acest magazin aduce pe piață haine americane de foarte bună calitate la niște prețuri destul de mici și este unul singur în tot Bucureștiul. Chiar dacă sunt haine ce aparțin modei anilor trecuți, mai mult ca sigur veți găsi aici ceva care să vă atragă mai ales dacă sunteți mari amatori de drumeții, de timp petrecut în natură, de sport sau de sporturi de iarnă. Din câte știu acest outlet Columbia are niște oferte destul de interesante pentru echipamentele și hainele de schi.

Unde se află singurul magazin Columbia din București?

Singurul magazin Columbia se află în incinta Fashion House. Ce este Fashion House? Ei bine, discutăm despre un Mall specializat în outlet-uri aflat în cartierul Militari. Sincer să fiu nu am mai văzut niciodată un asemenea Mall dar îmi plac ideile originale. Vezi aici cum ajungi la Fashion House dacă cumva întâmpini dificultăți și nu reușești să-ți dai seama, ori dacă Google Maps îți joacă feste. Practic, Mall-ul se află în incinta West Park Militari intrarea pe A1, kilometrul 13. Ca mijloace de transport în comun aveți varianta RATB 236 luat din Piața Operei și care vă va duce fix până la Fashion House, sau metroul pe linia M3 până la stația Păcii, de unde schimbați cu RATB 236 sau 137.

Nu e greu de ajuns la Fashion House și implicit la magazinul Columbia. Dacă stați departe mai mult ca sigur veți aprecia această plimbare pentru că veți avea  multe alte outlet-uri de vizitat în incinta acestui Mall din Militari.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here