Home Diverse 4 motive să cumperi un Logan

4 motive să cumperi un Logan

951
0
Dacia Logan

Știu că România este o țară în care oamenii consideră Daciile niște mașini destul de slabe și în realitate cam așa este. Nu se compară un Logan nou cu un Ford nou și nici nu cred că e corect să făceam ceastă comparație înainte să ne uităm și la prețuri.

Ei bine, în ele ce urmează vom vedea care sunt cele mai importante 4 motive pentru care ar trebui să cumperi o Dacia Logan nouă în detrimentul unui alt autoturism second hand. Prețul de referință va fi cel standard pentru Programul  Rabla 2017, respectiv 6999 Euro.

4 motive să cumperi un Logan

  1. Ai garanție 5 ani. Cei care nu și-au cumpărat niciodată o mașină nouă nu prea știu ce înseamnă chestia asta. S-au obișnuit să se ducă să își cumpere de prin dezmembrări turbosuflante sau pompe de injecție atunci când au constatat că ale lor mașini nu mai funcționează. Cam așa e românul, fudul. Mereu își cumpără mașini pe care nu le-ar putea niciodată întreține fără dezmembrări.
  2. Poți să-i faci CASCO. Asigurarea CASCO este excelentă pentru mașinile care circulă în România pentru că traficul este mai mult decât haotic, atunci când sunt furtuni mai mereu zboară acoperișuri pe mașini și așa mai departe. Decât să cumperi cu 7000 de euro un BMW din 2006 și să nu-i poți face CASCO pentru că e mai bătrân de 10 ani, mai bine cumperi un Logan nou și ești asigurat.
  3. Piesele sunt ieftine. Nu știu câți dintre voi ați fost nevoiți să schimbați bucșăraie sau suspensii pe la Dacii, însă vă spun un singur lucru: sunt operațiuni destul de ieftine. Costurile pentru piese auto Dacia sunt suficient de mici cât să și le permită cei care cumpără asemenea autoturisme.
  4. Sunt mașini rezistente. Chiar ieri discutam cu cineva care-și cumpărase vreo două Dacia Logan pentru la TAXI și-mi spunea că este foarte mulțumit. Dacia este exact mașina de care un român are nevoie. Piesele sunt ieftine chiar și pe original și mașina nu pică atât de ușor cum ar fi unii tentați să creadă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here