Home International Idee ingenioasă care vrea să rezolve problema bagajelor în avion

Idee ingenioasă care vrea să rezolve problema bagajelor în avion

761
0
problema bagajelor

Mereu avem probleme în momentul în care suntem nevoiți să ne punem bagajul în compartimentul de deasupra capului din avion. Cum de nu s-a gândit nimeni până acum să vină cu o soluție? Cum vi se pare un loc special pentru depozitare pe care fiecare pasager în parte să-l aibă mult mai accesibil? De exemplu, există suficient spațiu de depozitare la picioare în care să poți lăsa lucruri esențiale. O echipă de studenți de la Universitatea din Hong Kong a câștigat 33700 de dolari după ce au ieșit pe locul 1 în competiția Airbus intitulată Fly Your Ideas cu o idee asemănătoare.

Planul pentru u coșuleț cu balamale amplasat la picioare ar putea fi implementat de către companiile aeriene din jurul lumii după ce juriul a apreciat ideea inovatoare trimisă de echipa DAELead.

„Noua cabină a avioanelor folosește spațiul dintre podea și zona cargo pentru a oferi pasagerilor un loc mult mai personal și mai accesibil pentru a-și pune bagajele”

În această competiție, respectiv Fly Your Ideas, studenți din întreaga lume sunt provocați să încerce să creeze soluții în 5 arii cheie din industria aviatică: modele business, operațiuni de zbor, experiența pasagerilor, inginerie de design și producție. Peste 5000 de studenți s-au înscris în competiția din 2017 iar la primele 3 runde au participat 356 de echipe. 5 dintre acestea au fost invitate la Toulouse în Franța pentru a proiecta prototipurile cu experții Airbus. Pe locul doi în competiție au fost Aquarius de la Institutul de Tehnologie Royal Melbourne. Ei au venit cu o idee interesantă de a transforma o aeronavă militară A400M într-un avion dus la extrem.

Din 2008 de când s-a ținut prima ediție Fly Your Ideas, au participat peste 20.000 de studenți de la 650 de universități din peste 100 de țări diferite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here