Home International Idee ingenioasă care vrea să rezolve problema bagajelor în avion

Idee ingenioasă care vrea să rezolve problema bagajelor în avion

647
0
problema bagajelor

Mereu avem probleme în momentul în care suntem nevoiți să ne punem bagajul în compartimentul de deasupra capului din avion. Cum de nu s-a gândit nimeni până acum să vină cu o soluție? Cum vi se pare un loc special pentru depozitare pe care fiecare pasager în parte să-l aibă mult mai accesibil? De exemplu, există suficient spațiu de depozitare la picioare în care să poți lăsa lucruri esențiale. O echipă de studenți de la Universitatea din Hong Kong a câștigat 33700 de dolari după ce au ieșit pe locul 1 în competiția Airbus intitulată Fly Your Ideas cu o idee asemănătoare.

Planul pentru u coșuleț cu balamale amplasat la picioare ar putea fi implementat de către companiile aeriene din jurul lumii după ce juriul a apreciat ideea inovatoare trimisă de echipa DAELead.

„Noua cabină a avioanelor folosește spațiul dintre podea și zona cargo pentru a oferi pasagerilor un loc mult mai personal și mai accesibil pentru a-și pune bagajele”

În această competiție, respectiv Fly Your Ideas, studenți din întreaga lume sunt provocați să încerce să creeze soluții în 5 arii cheie din industria aviatică: modele business, operațiuni de zbor, experiența pasagerilor, inginerie de design și producție. Peste 5000 de studenți s-au înscris în competiția din 2017 iar la primele 3 runde au participat 356 de echipe. 5 dintre acestea au fost invitate la Toulouse în Franța pentru a proiecta prototipurile cu experții Airbus. Pe locul doi în competiție au fost Aquarius de la Institutul de Tehnologie Royal Melbourne. Ei au venit cu o idee interesantă de a transforma o aeronavă militară A400M într-un avion dus la extrem.

Din 2008 de când s-a ținut prima ediție Fly Your Ideas, au participat peste 20.000 de studenți de la 650 de universități din peste 100 de țări diferite.

Previous articleCaroline Kennedy despre JFK: îmi e dor de el în fiecare zi
Next articleApartamentele în Brașov – o investiție mai mult decât profitabilă
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here