Home Diverse Apartamentele în Brașov – o investiție mai mult decât profitabilă

Apartamentele în Brașov – o investiție mai mult decât profitabilă

883
0

Piața imobiliară începe încet, încet să-și revină după bufeul suferit în timpul crizei economice din 2008. Prețurile apartamentelor încep să crească oarecum simțitor iar acest lucru ne confirmă faptul că economia, că această piață imobiliară începe să-și vină în simțiri. Cele mai importante mișcări în acest domeniu nu sunt în capitală cum mulți ați crede, ci într-un oraș la care nu v-ați fi așteptat.

Este vorba despre Brașov. În Brașov s-au dezvoltat unele dintre cele mai frumoase proiecte Maurer Imobiliare și mai mult ca sigur un apartament în acel oraș devine o investiție mai mult decât profitabilă. Vă mai aduceți aminte cum înainte de 2008 oamenii cumpărau apartamente doar pentru a le vinde mai departe? Ei bine, se pare că piața se așază și în curând aceste investiții vor fi aproape la fel de profitabile ca-n trecut. Un lucru bun este faptul că prețurile la imobilele noi au scăzut destul de mult față de perioada dinainte de 2007 ceea ce devine automat convenabil și pentru cei care doresc o simplă locuință, lucru valabil atât în capitală cât și în orașe mari de provincie precum Brașovul.

De exemplu, în Brașov există o cerere din ce în ce mai mare pentru apartamentele noi chiar dacă cei care cumpără asemenea imobile nu se mută efectiv în acest oraș minunat de munte. Piața s-a deschis formidabil și pentru proprietarii ocazionali care pot să investească în asemenea apartamente dacă adoră concediile la munte, ori pur și simplu doresc să facă profit din chirii. Prețurile chiriilor sunt destul de mari atât în București cât și în Brașov mai ales dacă discutăm despre imobilele noi.

Cred că pe termen mediu și lung orice investiție într-un imobil aflat într-un oraș turistic ori de mare interes precum Bucureștiul va da roade și va aduce bani frumoși în buzunarele celor care acum văd oportunitate. Rămâne de văzut dacă se va schimba ceva în acest peisaj al imobiliarelor moderne, al construcțiilor noi dar la cum merg lucrurile, sunt slabe șanse. România a avut în 2017 cea mai mare creștere economică din Europa așa că există o oarecare siguranță că ce s-a întâmplat în 2007-2008 nu se va întâmpla prea curând. Desigur, nu va mai fi necodată ce-a fost cândva în acest domeniu imobiliar dar sunt sigur că se va ajunge la un nivel oarecum mulțumitor.

Investițiile în apartamente din Brașov par să fie pe val și acest lucru ne stârnește o oarecare siguranță că urmează o perioadă destul de bună din toate punctele de vedere în România pentru că din cele mai vechi timpuri, piața imobiliară a fost cea care a dictat trendul economic al țării.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here