Home Diverse Unde poți repara ieftin un telefon Samsung?

Unde poți repara ieftin un telefon Samsung?

1678
0
telefoane Samsung

Samsung a reușit să devină marca de smartphone preferată a românilor și e de înțeles cum a făcut asta: a livrat telefoane de calitate foarte bună. Ce înțelegem prin calitate foarte bună? Rezistență și design frumos. Nu, nu sunt cele mai performante telefoane inteligente de pe piață cele de la Samsung dar cu siguranță sunt unele dintre cele mai frumoase. De exemplu, singurul telefon existent pe piață în acest moment cu un display Super AMOLED în categoria maxim 1000 de lei este Samsung Galaxy J5 2016, sau varianta pe 2017 a acestui dispozitiv când o să apară pe piață și o să scadă la preț.

Cea mai mare problemă legată de telefoanele Samsung se rezumă la costurile de reparație de care foarte multă lume se teme. Ei bine, nu cred că este o teamă întemeiată, nici măcar pentru cei care aleg să cumpere dispozitive Samsung second hand. Cei care au garanție le pot repara pe garanție dar cei care nu beneficiază de acest serviciu se pot orienta către service-uri autorizate pentru reparații telefoane Samsung, precum glassgsm.ro. Dacă sunteți curioși să vedeți prețurile, puteți accesa linkul de mai sus și vă puteți lămuri singuri. Nu consider 100 de lei drept mult pentru o reparație.

Ce fel de reparații pentru telefoane Samsung oferă cei de la glassgsm.ro?

Dacă veți intra pe site-ul lor veți vedea că oferă o serie întreagă de reparații, cred că pot repara absolut orice la un asemenea telefon, chiar și sticla care se sparge și trebuie înlocuită. Se poate înlocui display-ul, se poate înlocui display-ul + sticla sau doar sticla, se poate schimba camera foto, portul USB, camera frontală, butoanele de home sau cele laterale, microfonul, senzorii de pe față, antena GSM dacă cumva nu mai aveți semnal sau aveți semnal slab, antena WI-Fi, difuzorul de pe spate sau casca de pe față, capacul din spate dacă se uzează prea tare, nu în ultimul rând acumulatorul, care mai mult ca sigur va trebui schimbat după vreun an, un an și jumătate.

Toate aceste operațiuni se pot face cu un cost cuprins între 90 și 330 de lei, în funcție de defecțiune. După cum vă puteți da seama, cele mai costisitoare vor fi reparațiile pentru sticlă și display, fiind vorba despre un Super AMOLED și despre un touchscreen din sticlă de foarte bună calitate. Eu personal dețin un J5 2016 și nu am reușit până acum să zgârii acest display. Au o sticlă foarte dură care rezistă la aproape orice. Cât despre casare, nu am avut ocazia să-l trântesc prea des și nici nu vreau să se ivească oportunitatea în curând. Oricum, dacă se va întâmpla, voi sta liniștit. După cum puteți vedea, reparațiile se pot face simplu, fără bătăi de cap și destul de ieftin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here