Home Lifestyle Star Wars împlinește 40 de ani

Star Wars împlinește 40 de ani

786
0
Star Wars

Forța este cu noi de 40 de ani. Primul film din seria Star Wars a fost lansat pe 25 mai 1977 și a devenit în timp cel mai mare succes de la Hollywood. În onoarea acestei aniversări, cei de la IMDb.com au pus la cale un joc de trivia cu lucruri pe care mai mult ca sigur nu le știi despre film. Iată câteva dintre aceste lucruri mai puțin cunoscute legate de primul film Star Wars.

George Lucas a crezut că filmul va fi un eșec total

Ba chiar mai mult, în loc să se ducă la premiera de la Hollywood, l-a luat pe bunul său prieten Steven Spielberg și s-au dus în vacanță în Hawai. Cu toate acestea, vacanța se pare că le-a prins bine, întrucât s-au întors de acolo cu ideea pentru “Raiders of the Lost Ark”.

Carrie Fisher nu a purtat sutien în timpul filmărilor

Actrița a fost nevoită să-și lipească sânii cu bandă adezivă întrucât costumul prințesei Leia nu permitea nici un fel de lenjerie pe dedesubt. Mai târziu glumea spunând „După cum știm, în cosmos nu se poartă lenjerie intimă”.

Harrison Ford era cât pe ce să lipsească din film

Harrison Ford era cât pe ce să nu poată interpreta pe Han Solo, marea dragoste a prințesei Leia din cauza faptului că juca deja într-un alt film al lui Lucas intitulat „American Graffiti”, motiv pentru care nu i-a fost permis accesul la audiții. Lucas voia fețe noi în acest film și Ford nu era prea nou. Cu toate acestea, după ce l-a pus pe Ford să citească scenariul alături de alți actori care veniseră la audiție, Lucas a realizat că Harrison Ford trebuie să fie Han Solo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here