Home Diverse Tot ce trebuie să știi despre Pest Repeller

Tot ce trebuie să știi despre Pest Repeller

3408
0
Pest Repeller

De ani buni auzim pe la TV despre aceste aparate numite Pest Repeller care reușesc să țină șoarecii și șobolanii la distanță cu ajutorul ultrasunetelor. Cu siguranță mulți dintre cei care se confruntă cu o asemenea nenorocire (au șoareci în case) s-au întrebat măcar o dată dacă merită investiția în asemenea aparate dacă cumva nu au apucat să le cumpere între timp. Oamenii sunt oarecum sceptici la lucrurile noi, moderne, așa că în cele ce urmează vom încerca să explicăm cât mai bine ce este Pest Repeller, cum se folosește și care sunt cele mai mari avantaje ale acestei tehnologii. Vom discuta așadar despre tot ce trebuie să știi referitor la Pest Repeller.

Ce este Pest Repeller, cum se folosește și de unde poate fi cumpărat

Pest Repellerreprezintă o soluție modernă cu ajutorul căreia puteți ține la distanță șoarecii și șobolanii de casele dumneavoastră. Funcționează pe bază de ultrasunete la 25 KHZ și se montează în priză. Consumă undeva la 10w/h și reușește să fie eficient și contra țânțarilor, gândacilor sau păianjenilor (insecte care sunt afectate de ultrasunete). Așadar, ca să ții șobolanii sau șoarecii la distanță cu Pest Repeller, tot ce trebuie să faci este să-l pui în priză.

Pest Repellerse poate cumpăra din magazinul oficial, respectiv www.pestrepeller.ro și e posibil să-l găsiți disponibil pentru maxim 100 de lei/pachet. Un pachet conține de obicei două aparate și asigură astfel o protecție pentru o suprafață totală de 560 de metri pătrați (230mp/aparat). Așadar, tot ce trebuie să faci pentru a-l folosi este să-l pui în priză și să-l lași acolo. Va acoperi cu siguranță orice casă din România.

Care sunt cele mai mari avantaje ale Pest Repeller

Pest Repellerreprezintă o tehnologie modernă și ca orice tehnologie modernă, are foarte mult avantaje pe care le vom scoate și noi în evidență în cele ce urmează.

  • În primul rând, este ecologic. Pest Repellernu afectează mediul înconjurător, nu afectează animalele de companie din casă (atât timp cât acestea nu fac parte din regnul rozătoarelor).
  • Nu vei fi nevoit să scobești pe sub mobilă ca să scoți șoarecii care au murit și care s-au împuțit. Fiind vorba despre un aparat care alungă rozătoarele, nu se pune problema de asemenea operațiuni care apar de obicei după ce se folosește otrava de șoareci. E un coșmar să scoți șoarecii morți din casă.
  • Este eficient și pentru insecte. Nu pentru toate insectele, ci doar pe cele care sunt afectate de frecvența de 25 KHZ emisă de aparat. Aici ar intra gândacii, țânțarii, păianjenii.
  • Aria de acoperire este mare. 230 de metri pătrați reprezintă o suprafață destul de mare. Nu știu câți dintre voi aveți case mai mari de 100mp, însă poate fi folosit și în hale industriale cu brio.

Când NU trebuie să folosești Pest Repeller

Există bineînțeles și contraindicații, ca pentru orice produs. După cum vă puteți da seama, Pest Repeller va avea o problemă cu toate rozătoarele, nu numai cu șoarecii și șobolanii. Există rozătoare pe care oamenii le cresc drept animale de companie și aici amintim hamsterii, chinchila, porcușorii de guineea, etc. Dacă cumva dețineți asemenea rozătoare în casă, din păcate, nu veți putea folosi Pestrepeller decât dacă vă scoateți acele animale în afara razei de acțiune a aparatului. Va fi destul de complicat pentru că bate pe o suprafață de 230 de metri pătrați.

În concluzie, Pest Repeller reprezintă o soluție modernă cu ajutorul căreia veți putea ține la distanță șoarecii de casele voastre. Cu siguranță vă va surâde ideea de a-i alunga, nu de a-i pescui morți de prin casă sau de pe sub casă după ce dau colțul din cauza otrăvurilor și se împut, că practic așa ajungi să-ți dai seama că ai de-a face cu un șoarece mort, după mirosurile mai mult decât grele. În plus, dacă vreți să încercați Pest Repeller dar vă temeți de faptul că nu vor fi eficiente, trebuie să știți că le puteți returna în termen de 14 zile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here