Home Lifestyle 9 cele mai frumoase locuri din Canada

9 cele mai frumoase locuri din Canada

2240
0
Canada

Canada este o țară foarte mare și nu mulți sunt cei care ajung acolo astfel încât să-i poată vedea frumusețile. Astfel, în cele ce urmează vom prezenta cele mai frumoase 9 de locuri din Canada.

9 cele mai frumoase locuri din Canada

 1. Thombstone Territorial Park – un parc natural de 2200 kilometri pătrați, foarte sălbatic, pe care dacă vreți de gând să-l vizitați veți avea nevoie de avizul poliției din Yukon.

  Tombstone Territorial Park; Daniel Gaudet; Corinne Gaudet; Timothy Fitzgerald; (signed release on file)
 2. Capilano Suspension Bridge – acest pod suspendat se află la doar câteva minute de centrul orașului Vancouver. Construit în 1989, are 137m lungime și se află suspendat la 70m deasupra Râului Capilano. A apărut în multe filme, cele mai celebre sunt cele cu MacGyver.
 3. Prince Edward Island – cea mai mică provincie canadiană, aceasta insulă a cunoscut faima din cauza romanului lui Lucy Maud, „Anne of Green Gables” din 1908.
 4. Nhanni National Park – se află sub protecția UNESCO din anul 1978 și are o suprafață de 4700 kilometri pătrați. Are râuri, canioane, cascade uriașe și sisteme complexe de peșteri.
 5. Peggy-s Cove – aici se află cel mai celebru far din lume, în Nova Scotia, construit în anul 1915
 6. Lake Loiuse – este vorba despre un lac alpin cu ape albastre ca cerul. Are cam 2.5 kilometri lungime și este adânc de aproximativ 90 de metri.
 7. Avalon Peninsula – cei care doresc să vadă un iceberg, aici trebuie să vină, respectiv în Newfoundland și Labrador. Aici există ghețari vechi de 10.000 de ani.
 8. Fago Island – un port clasic plin de pescari, specific micilor insulițe din Newfoundland. Fago este cea mai mare insulă de pe coasta de vest a Labradorului, cu așezări ce datează din secolul 18.
 9. Cascada Niagara – aflată la granița dintre SUA și Canada, toată lumea spune că priveliștile de pe partea canadiană sunt mult mai bune. Se află la o oră de Toronto.
Previous articleTOP 3 distracții electrice de care te poți bucura vara aceasta
Next articleFrumusețea din stațiile de metru goale în viziunea lui Chris Forsyth
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here