Home Lifestyle 9 cele mai frumoase locuri din Canada

9 cele mai frumoase locuri din Canada

2342
0
Canada

Canada este o țară foarte mare și nu mulți sunt cei care ajung acolo astfel încât să-i poată vedea frumusețile. Astfel, în cele ce urmează vom prezenta cele mai frumoase 9 de locuri din Canada.

9 cele mai frumoase locuri din Canada

 1. Thombstone Territorial Park – un parc natural de 2200 kilometri pătrați, foarte sălbatic, pe care dacă vreți de gând să-l vizitați veți avea nevoie de avizul poliției din Yukon.

  Tombstone Territorial Park; Daniel Gaudet; Corinne Gaudet; Timothy Fitzgerald; (signed release on file)
 2. Capilano Suspension Bridge – acest pod suspendat se află la doar câteva minute de centrul orașului Vancouver. Construit în 1989, are 137m lungime și se află suspendat la 70m deasupra Râului Capilano. A apărut în multe filme, cele mai celebre sunt cele cu MacGyver.
 3. Prince Edward Island – cea mai mică provincie canadiană, aceasta insulă a cunoscut faima din cauza romanului lui Lucy Maud, „Anne of Green Gables” din 1908.
 4. Nhanni National Park – se află sub protecția UNESCO din anul 1978 și are o suprafață de 4700 kilometri pătrați. Are râuri, canioane, cascade uriașe și sisteme complexe de peșteri.
 5. Peggy-s Cove – aici se află cel mai celebru far din lume, în Nova Scotia, construit în anul 1915
 6. Lake Loiuse – este vorba despre un lac alpin cu ape albastre ca cerul. Are cam 2.5 kilometri lungime și este adânc de aproximativ 90 de metri.
 7. Avalon Peninsula – cei care doresc să vadă un iceberg, aici trebuie să vină, respectiv în Newfoundland și Labrador. Aici există ghețari vechi de 10.000 de ani.
 8. Fago Island – un port clasic plin de pescari, specific micilor insulițe din Newfoundland. Fago este cea mai mare insulă de pe coasta de vest a Labradorului, cu așezări ce datează din secolul 18.
 9. Cascada Niagara – aflată la granița dintre SUA și Canada, toată lumea spune că priveliștile de pe partea canadiană sunt mult mai bune. Se află la o oră de Toronto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here