Home Diverse Videochatul – activitatea 100% legală care transformă visele tinerelor în realitate

Videochatul – activitatea 100% legală care transformă visele tinerelor în realitate

797
1
Videochatul

În ultimii 5 ani, conceptul numit videochat a luat amploare în România pe fondul unei oarecare schimbări de mentalitate la nivel colectiv. Oamenii au încetat pur și simplu să mai considere TABU anumite subiecte precum sexualitatea și astfel s-a creat un oarecare timp de respiro în care noul a putut fi înțeles. Deși au trecut 28 de ani de la Revoluție, abia recent a reușit societatea românească să se desprindă de mentalitatea comunistă și să accepte videochatul, un concept, o activitate care există în străinătate de zeci de ani.

Ce este de fapt videochatul și cât de avantajos este un asemenea job este pentru tinerele din România

În primul rând, trebuie să spunem faptul că videochatul este o activitate 100% legală. Tinerele se pot angaja cu contract de muncă cu 40 de ore pe săptămână, se plătesc taxe și impozite la stat, etc. Apoi, jobul propriu-zis nu presupune altceva decât discuții prin intermediul unei camere video (Video Chat). Problema cea mai mare a acestui concept a fost până nu demult faptul că fetele care practică videochat trebuie uneori să se dezbrace în fața camerei pentru cei cu care discută. Multă lume a considerat aceste gesturi drept nepotrivite, multă lume a considerat acest job unul rușinos. Vestea bună este că fetele open-minded care doresc să practice acest job câștigă foarte bine.

Cât de mult se câștigă dintr-un job videochat?  Ei bine, mii de euro pe lună. Videochatul este din multe puncte de vedere un job care poate ajuta tinerele din România să-și îndeplinească visele. Cred că putem fi cu toții de acord cu ideea că în țara asta, dacă vrei să-ți îndeplinești visele, trebuie să ai bani. Casele costă, mașinile costă, excursiile în străinătate costă iar din salarii de 1500 de lei, nu poate nimeni să-și îndeplinească nici un vis (cam 1500 RON/lună câștigă aproximativ 50% dintre tinerele până în 25 de ani care încă mai muncesc în România). În momentul în care tinerele ajung să câștige legal mii de euro pe lună, reușesc să-și îndeplinească visele.

Unde se pot angaja tinerele care doresc să facă videochat?

Art Studio face angajări studio videochat (București). Fetele care se știu fără inhibiții, care se știu cu o mentalitate fără prejudecăți, fetele care nu se lasă impresionate de cei care încă mai consideră videochatul drept ceva tabu (încă mai există asemenea oameni), pot să dezvolte o carieră într-un asemenea domeniu. Salariile sunt foarte bune iar dacă mai pui la socoteală și faptul că se primesc și bonusuri, oferta poate să fie destul de tentantă. Art Studio este un studio videochat care prestează servicii pentru persoane aflate în afara țării așa că fetele se pot angaja acolo fără să aibă grija că vor fi văzute de cineva cunoscut. Cu toate acestea, fetele trebuie să cunoască destul de bine limba engleză, ceea ce nu e oricum o cerință deplasată pentru vremurile pe care le trăim.

Mai trebuie precizat faptul că vârsta minimă pentru a lucra la videochat este 18 ani. Fetele trebuie să fie majore ceea ce e destul de normal. Este vorba despre industria pentru adulți până la urmă. Art Studio există pe piață de peste 7 ani și în București are studiouri la care se poate ajunge foarte simplu din mai toate cartierele importante, garantând confidențialitatea. Programul poate să fie unul flexibil astfel încât studentele să poată să se angajeze fără probleme.

Așadar, cele care doresc să abordeze această industrie trebuie să fie majore, să cunoască limba engleză (cu atât mai bine dacă cunosc și alte limbi străine) și să aibă o mentalitate superioară, vestică, mentalitate care să le convingă oarecum de faptul că videochatul nu este un job rușinos. În străinătate, oamenii au încetat demult să mai judece alți oameni în funcție de ce sau unde lucrează atât timp cât jobul este unul 100% legal. Așa va fi și în România peste vreo câțiva zeci de ani dar vestea bună este că schimbul de mentalitate a început deja.

1 COMMENT

  1. Da, acest job se potriveste cel mai bine persoanelor care sunt deschise catre experiente noi, cat mai open mind as putea spune. Chiar daca nu stapanesti bine limba engleza, in timp trebuie sa pui accent pe acest lucru daca iti doresti cu adevarat sa castigi bine din asta. O spun din proprie experienta ca este necesar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here