Home International Avion de vânătoare rusesc a zburat la 7 metri de un avion...

Avion de vânătoare rusesc a zburat la 7 metri de un avion al marinei americane

725
0
Avion de vânătoare rusesc

Un avion de vânătoare rusesc s-a apropiat la 7 metri de un avion de supraveghere P-8A Poseidon al marinei americane în timpul unui zbor în spațiul aerian internațional din Marea Neagră. Evenimentul a avut loc marți și a fost definit de marina americană drept „sigur și profesional”.

Distanța este doar una dintre variabilele luate în calcul atunci când vine vorba despre un zbor sigur și profesional. Pentru interacțiunile aviatice, distanța, viteza, altitudinea, rata de apropiere, vizibilitatea și alți factori determină dacă un eveniment este sigur sau nesigur, profesional sau neprofesional.

Un oficial al armatei americane a spus faptul că avionul rusesc era înarmat cu 6 rachete aer-aer și că pilotul a făcut fotografii avionului american în timpul întâlnirii. Potrivit Ministrului Apărării din Rusia, avionul rusesc a efectuat o manevră de întâmpinare. După această manevră, avionul de supraveghere american și-a schimbat cursul și s-a îndepărtat de granița rusească. Acesta opera la 65 de mile sud de Marea Azov, care separă Rusia de Crimeea.

„În mod normal marina SUA operează vase de război și avioane în Marea Neagră destul de frecvent și totul este în acord cu legislația internațională” spune Ministrul Apărării rus, care mai afirmă că avionul implicat în acel incident este un Su-30.

Rusia a condus câteva zboruri pe coasta SUA în ultimele luni, Săptămâna trecută, două bombardiere ruse însoțite de două avioane de vânătoare au fost interceptate de avioanele americane US F-22 pe coasta Alaska. De asemenea, în timpul unui exercițiu din aprilie, avioane militare ruse au fost zărite zburând pe țărmul din Alaska de patru ori în patru zile diferite.

Previous articleSă avem încredere în ofertele la lenjerii de pat gen 1+1 gratis?
Next articleTesla acceptă comenzi pentru acoperișul Solar Roof
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here