Home WarPress USS Ronald Reagan se pregătește să înlocuiască în Pacific vasul de război...

USS Ronald Reagan se pregătește să înlocuiască în Pacific vasul de război Carl Vinson

1071
0
USS Ronald Reagan
USS Ronald Reagan

Vasul de luptă american USS Ronald Reagan începe exercițiul în Pacific luni. Momentan se află într-o permanentă pregătire tehnică și urmează să înlocuiască acolo vasul USS Carl Vinson, lângă peninsula Coreea. În timpul exercițiului, echipajul va fi supus multor sarcini cu scopul de a evalua performanța marinarilor și a celorlalte departamente. Portavionul USS Nimitz se află în acest moment în reparații de întreținere în Yokosuka, Japonia.

USS Ronald Reagan

„Așteptăm să bifăm aceste teste și să ne întoarcem în Flota a 7-a. Cea mai mare prioritate este siguranța pasagerilor în timp ce ne desfășurăm misiunile.” spune Capt. Buzz Donnelly, ofițerul comandant de pe USS Ronald Reagan. USS Carl Vinson a ajuns în Peninsula Coreea la finalul lunii trecute drept mișcare strategică de răspuns pentru cea de-a 6-a testare de rachetă nucleară a Coreei de Nord. De asemenea, unul dintre cele mai avansate submarine militare ale armatei americane, USS Michigan a oprit și el în Coreea de Sud cu câteva zile înainte de sosirea USS Carl Vinson.

USS Michigan

Tensiunile au escaladat rapid în această regiune destul de volatilă în momentul în care Președintele SUA Donald Trump a declarat la începutul lunii aprilie faptul că este pregătit să ia măsuri împotriva acțiunilor de testare a rachetelor nucleare din Coreea de Nord.

USS Carl Vinson

Portavionul USS Ronald Reagan are o lungime de 330 de metri și are la bord 4539  de marinari. Este de asemenea echipat cu 60 de avioane. Portavionul a fost construit în 2003 și a costat $8.3 miliarde.

The Nimitz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here