Home Sport Cristiano Ronaldo: cifrele care-l definesc drept o legendă a Champions League

Cristiano Ronaldo: cifrele care-l definesc drept o legendă a Champions League

1820
0
Cristiano Ronaldo

Chiar dacă echipa pentru care joacă este una de top, Cristiano Ronaldo face ce face și iese mereu în evidență. Unii spun că acest fotbalist începe să pălească datorită vârstei, însă în meciul de săptămâna aceasta contra celor de la Atletico Madrid a demonstrat exact inversul acestor răutăți. Astfel, cu o victorie netă cu 3 la zero în fața celor de la Atletico, Ronaldo a adus în prim plan atenție, cel de-al 42-lea hat-trick de când joacă la Real Madrid. Meciul disputat a fost unul pentru Champions League iar „tânărul” Ronaldo, în vârstă de 32 de ani a reușit să elimine singur Atletico Madrid.

În minutul 86 s-a întâmplat minunea, Cristiano Ronaldo a înscris golul celui de-al treilea hat-trick bifat pentru Real Madrid. În acest moment, Ronaldo a înscris 103 goluri în 138 de meciuri jucate în Champions League, un record interesant dacă ne gândim că primul gol în această competiție l-a înscris abia în meciul numărul 30 împotriva Debrecen din sezonul 2005-2006.

Unii spun despre Ronaldo că este egoist dar talismanul Portugaliei are mai multe pase de gol decât orice alt jucător din istoria Champions League, 31 la număr. Alții spun că dă rateuri în momentele cu adevărat importante și joacă bine când nu e sub presiune dar Ronaldo are mai multe goluri în fazele eliminatorii ale Champions League decât în grupe. Adevărul este că Ronaldo și-a rafinat stilul în timp, doar marți noapte în timpul jocului contra celor de la Atletico, a atins mingea de 50 de ori, mai puțin de jumătate față de mijlocașii Luka Modric și Toni Kroos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here