Home Lifestyle Ce poți vizita în New York dincolo de Manhattan?

Ce poți vizita în New York dincolo de Manhattan?

1569
0
New York

Mulți dintre milioanele de turiști care vin anual în New York părăsesc Manhattan-ul doar în momentul în care se pregătesc să plece înapoi de unde au venit, și astfel au nevoie să ajungă la aeroport. Ei bine, New York înseamnă mult mai mult decât Manhattan și e păcat că unii nu duc expediția până la capăt. În plus, restul orașului este mult mai liniștit și mai rarefiat față de aglomerația din Manhattan. Să vedem așadar cam ce ai putea explora în afara Manhattan-ului.

Ce poți vizita în New York dincolo de Manhattan?

  1. Statuia Libertății – cei mai mulți turiști nu știu probabil că New York are vreo 12 insule în componență iar Lady Liberty, Statuia Libertății șade calm pe una dintre acestea.
  2. Prospect Park – este vorba despre cel mai mare parc din Brooklyn, proiectat de Frederik Law Olmsted și Calvert Vaux. Cei doi sunt responsabili și pentru Central Park.
  3. Bronx Brewery – unul dintre cele mai frumoase locuri din Bronx în care poți servi o bere pe cinste. Sau poți face yoga de asemenea.
  4. Coney Island – aici se află un parc de distracții celebru pentru această Wonder Wheel și pentru acel roller coaster din lemn numit The Cyclone.
  5. Ellis Island – amplasată pe una dintre insulele din New York, Ellis Island este casă pentru arhivele din care americanii își pot afla trecutul. Există și un muzeu aici destul de interesant.
  6. Unisphere – această statuie gigant din argint înfățișează un glob pământesc și este locul preferat pentru selfie al celor care trec prin Fkushing-Corona Park din Queens.
  7. NY Botanical Garden – aflată în Bronx, această grădină botanică este de fapt o casă din sticlă ce te va face să te simți în pădurea tropicală chiar dacă afară sunt -25 de grade Celsius.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here