Home Diverse Unde poți găsi anunțuri de vânzare serioase pentru apartamente cu două camere...

Unde poți găsi anunțuri de vânzare serioase pentru apartamente cu două camere în București?

856
0
apartamente cu două camere

Să cauți apartamente de vânzare în București cu 2 camere, pe internet, poate să fie o adevărată bătaie de cap, o adevărată corvoadă pentru că vei lua contact cu fel de fel de oameni, care mai de care mai ciudați și mai absurzi. Vom discuta în cele ce urmează despre site-uri pe care poți găsi anunțuri serioase și vom discuta de asemenea despre vânzătorii—problemă foarte des întâlniți pe cele mai celebre site-uri de combinații și anunțuri din România.

Cine sunt vânzătorii-problemă care-ți scot peri albi atunci când cauți un apartament cu două camere de vânzare pe cele mai vestite site-uri de anunțuri din România?

În primul rând avem de-a face cu vânzătorul care nu are nevoie de bani. Acesta va cere pe apartament cât va vrea el, fără să țină cont de prețul pieței. Cam așa e mai toată piața imobiliară din București umflată artificial. Oamenii cer niște bani pe apartamente care nu au nici o legătură cu realitatea pentru că-și permit, nu depind de vânzarea acelor imobile. Cunosc cazuri în care oamenii au cerut pe apartamente cu 2 camere în București cu 50% mai mult doar pentru că… așa au vrut ei. Evident, tu nu vei vrea să pierzi vremea cu asemenea oameni.

Apoi, mai sunt cei care nu au nimic de vânzare dar sunt disperați după comisioane. De exemplu chiar mie mi s-a întâmplat să sun la o ofertă de pe unul dintre cele mai celebre site-uri de anunțuri din România. Lucrurile au luat o întorsătură interesantă în momentul în care am aflat că omul nu are de fapt acel apartament și nici nu l-a avut vreodată. A încercat să mă agațe cu o cu totul altă ofertă. Avea el de vânzare apartamentul unui prieten și voia să facă și el un ciubuc de vreo 500-1000 de euro. Și ca el sunt foarte mulți online.

Unde poți găsi anunțuri imobiliare serioase pentru București?

Din punctul meu de vedere, cele mai serioase anunțuri pentru imobiliare în București le vei găsi pe magazinuldecase.ro. Aici, anunțurile chiar dacă sunt mult mai puține la număr, toate ofertele sunt serioase și valide. Dacă știi cum să îți alegi apartamentul, nu vei avea nici o problemă cu proprietarii pe magazinuldecase.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here