Home Problema Imigranților Criza migranților din Europa în 10 fotografii

Criza migranților din Europa în 10 fotografii

1694
0
Criza migranților

Migranții calcă peste cadavre în momentul în care sunt salvați din Marea Mediterană, de pe coasa Libiei marți, 4 octombrie. În total, au fost 29 de cadavre, 10 bărbați și 19 femei cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani.

 

 

Copiii plâng în Grecia în timp ce migranții încearcă să rupă un cordon de poliție și să intre  în Macedonia, august 2015.

Migranți, majoritatea din Eritreea sar în Marea Mediterană  dintr-o barcă din lemn foarte aglomerată în timpul unei operațiuni de salvare la 13 mile nord de Sabratha, Libia, pe 29 august.

Un ofițer de poliție de la Calais, Franța, încearcă să prevină intrarea imigranților prin Channel Tunnel către Marea Britanie, în iunie 2015.

Un migrant trece pe lângă un adăpost în flăcări din Jungla de corturi de la Calais, Franța, 1 martie. O parte a taberei a fost distrusă de autorități și locuitorii relocați.

Migrații se poticnesc într-un râu pe care vor să-l traverseze în nordul Idomeni, Grecia, într-o încercare disperată de a ajunge în Macedonia printr-un loc unde nu există garduri.

În septembrie 2015, un excavator împinge vestele de salvare folosite de migranții de pe insula grecească Lesbos.

Un ofițer de coasă turc ajută refugiații din apropiere de Aydin, Turcia după ce barca lor s-a răsturnat în drum spre Grecia vineri, 22 ianuarie.

O coloană de refugiați se mărșăluiește prin câmpurile din Rigonce, Slovenia, în octombrie 2015.

O barcă plină cu migranți se răstoarnă miercuri, 25 mai în timp ce un vas italian se apropie de ei pe coasta Libiei. 5 persoane au murit și peste 500 au fost salvate.

Previous article3 reguli esențiale de care trebuie să ții cont atunci când cumperi parchetul
Next articleCum arată zona arctică din avion – zbor alături de NASA
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here