Home International Cele mai importante momente din lume ale săptămânii surprinse prin fotografii

Cele mai importante momente din lume ale săptămânii surprinse prin fotografii

761
0
fotografii

Se spune că o imagine poate valora cât 1000 de cuvinte așa că în cele ce urmează vom încerca să prezentăm cele mai sugestive fotografii care caracterizează cel mai bine evenimentele produse săptămâna aceasta. Să vedem care sunt cele mai importante momente din lume ale săptămânii surprinse prin fotografii.

Cele mai importante momente din lume ale săptămânii surprinse prin fotografii

Regina Elisabeta a II-a alături de soțul ei, Prințul Phillip, părăsesc Palatul Buckingham  după o întâlnire din Londra în urma căreia Prințul Filip a anunțat că începând cu luna septembrie a acestui an va renunța la viața publică. Acesta are 95 de ani în acest moment.

Președintele SUA Donald Trump se uită la purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, Paul Ryan în timp ce aplaudă trecerea una dintre cele mai importante legi ale administrației sale. Este vorba despre noul proiect pentru sănătate care are de gând să înlocuiască Obamacare.

Copiii din Harasta, Siria, se ascund sub birourile din clasele școlii în timpul unui exercițiu de securitate marți, 2 mai. Siria a intrat în cel de-al 7-lea an consecutiv de război civil.

Un participant la protestele din Caracas, Venezuela ia foc miercuri, 3 mai după ce rezervorul plin cu benzină al unei motociclete ce aparținea poliției a explodat.

Papa Francis, stânga, alături de Papa Tawadros II, capul Bisericii Ortodoxe Copte din Egipt. Francis a fost într-o vizită de 2 zile în Egipt pentru a întări frăția dintre creștini și musulmani și pentru a arăta solidaritate pentru copții creștini, persecutați în Egipt.

Vizitatorii se uită la un ghepard în grădina zoologică din Demydiv, Ucrania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here