Home Diverse 3 reguli esențiale de care trebuie să ții cont atunci când cumperi...

3 reguli esențiale de care trebuie să ții cont atunci când cumperi parchetul

1146
0
parchetul

Renovarea casei reprezintă un proces destul de lung și costisitor, în urma căruia avem pretenția ca ale noastre locuințe să arate exact așa cum ne-am dorit dintotdeauna. Parchetul este unul dintre elementele cheie din casele noastre care pot da culoare, aspect sau stil camerelor proaspăt renovate. În cele ce urmează vom discuta despre 3 reguli esențiale de care trebuie să ții cont atunci când alegi un parchet laminat modern, astfel încât să se potrivească cât mai bine în casa ta, să ai la final acea satisfacție pe care ai dorit-o atunci când te-ai apucat de renovare.

3 reguli esențiale de care trebuie să ții cont atunci când cumperi parchetul

  1. Fii atent la grosime. Grosimea parchetului este cea care denotă calitatea. Parchetul cu cea mai slabă calitate este cel de 6mm. Ideal ar fi să încercați să cumpărați parchet laminat de minim 8 mm. Dacă ar fi după mine, aș cumpăra cam de 12 mm dacă sunt persoane multe în casă ori camerele sunt foarte tranzitate. Dacă vreți durabilitate, optați pentru parchet laminat ceva mai gros.
  2. Fii atent la culoare. Culoarea parchetului trebuie să se îmbine foarte frumos cu pereții și cu mobila așa că ai face bine să îl comanzi abia după ce ți-ai făcut o idee despre coloritul general al camerelor. Doar nu o să te apuci acum să pui parchet alb în toată casa dacă ai pereți albaștri sau ceva de genul. E nevoie de un pic de bun gust, de un pic de planificare în avans aici pentru ca la final să fie frumos.
  3. Fii atent la proveniență. Încearcă să cumperi din magazinele online precum emenatwork.ro pentru că parchetul pe care-l vei găsi prin magazinele de bricolaj din oraș este de foarte proastă calitate. Da, e scump și prost și cei care au avut neșansa să cumpere de acolo s-au lămurit probabil. Nu am înțeles niciodată de ce aceste magazine de bricolaj preferă să vândă la prețuri mari materiale de construcții și materiale pentru amenajări interioare de proastă calitate dar în fine. Avem alternativă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here