Home Sport 8 imagini din sport INCREDIBILE

8 imagini din sport INCREDIBILE

1867
0
sport

Sporturile ne-au fascinat din totdeauna pentru că în cadrul lor mereu au avut loc evenimente extraordinare. Ei bine, despre asemenea surprize sau mai bine zis, cadre incredibile surprinse de fotografii sportivi vom discuta și noi în cele ce urmează. Haideți să vedem împreună 8 imagini incredibile din lumea sportului, surprinse cu ajutorul aparatelor de fotografiat.

8 imagini din sport INCREDIBILE

  1. Anthony Joshua îi trage un upercut lui Wladimir Klitschko în timpul meciului la categoria grea de sâmbătă 29 aprilie, Londra. 11 runde a rezistat Klitschko.
  2. Maria Sharapova servește o minge în timpul unu meci de la Stuttgart, Germania. Se întâmpla marți, 27 aprilie. Juca primul turneu după cele 15 luni de interdicție.
  3. Daniel Descalso primește un „duș” din partea colegilor săi de la Arizona după un home-run incredibil cu ajutorul cărora i-au înfrânt pe cei de la Colorado duminică, 30 aprilie.
  4. Leonard Kaawhi este faultat în timpul unui salt din cadrul NBA playoff. Meciul s-a disputat la San Antonio pe data de 25 aprilie. Leonard a înscris 28 de puncte iar echipa sa Sprus a câștigat cu 116-103 în fața celor de la Memphis.
  5. Pilotul de Formula 1 Valterri Bottas sărbătorește după ce a ieșit câștigător în cardul Grand Prix-ului din Rusia, sâmbătă, 30 aprilie. Este prima sa victorie în F1 din carieră.
  6. Mousa Dembele, mijlocașul de la Tottenham trage de tricou pe James McArthur de la Crystal Palace în timpul meciului de Champions League din 26 aprilie.
  7. Nene Macdonald înscrie pentru St. George Illawarra Dragons în timpul National Rugby League impotriva celor de la Sydney Roosters. Se întâmpla marți, 25 aprilie. Sydney câștigă cu 13-12.
  8. Arjen Robben de la Bayern Munich încearcă să înscrie în fața portarului Roman Burki într-un meci din cardul Cupei Germaniei, meci câștigat de Dortmund cu 3-2. 26 aprilie 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here