Home Sport Max Verstappen nu se așteaptă la o repetare a victoriei de la...

Max Verstappen nu se așteaptă la o repetare a victoriei de la Grand Prix-ul din Spania

1550
0
Max Verstappen

La vârsta de 18 ani și 228 de zile, Max Verstappen a devenit cel mai tânăr câștigător din Formula 1 , când a trecut primul linia de sosire în cadrul Grand Prix-ului din Spania. Victoria a fost cu atât mai remarcabilă cu cât tânărul adolescent doar ce se mutase de la Toro Rosso la echipa Red Bull. Deși a trecut un an de atunci, astăzi, tânărul de 19 ani nu se așteaptă la un podium weekendul acesta la Barcelona.

Întrebat dacă sezonul acesta ar putea exista o bătălie în trei între Mercedes, Ferrari și Red Bull, Max Verstappen este foarte tranșant și spune: „În acest moment nu. În cursa ce urmează nu vom conta absolut deloc. Dacă ar fi să se întâmple totuși, ar trebui să fie un sezon cu foarte mult noroc de partea mea. Dacă am fi la egalitate, nu aș avea nevoie de noroc dar în acest moment, sunt un pic în spate așa că am nevoie de noroc asemenea anului trecut”.

În primul tur al cursei de la Barcelona de anul trecut, ambii piloți de la Mercedes, Nico Rosberg și Lewis Hamilton au avut parte de accidente și au părăsit competiția. Max Verstappen, cu doar 23 de curse pentru Toro Rosso și fără să aibă posibilitatea să testeze circuitul înainte cu noua sa echipă, a profitat și a făcut istorie într-o lună mai dramatică  pe Circuitul Catalunya.

„Acea cursă va fi întotdeauna specială. E prima mea victorie din carieră și a venit așa, pe neașteptate, într-o echipă nouă, chiar din prima. Atunci am fost foarte relaxat pentru că echipa mi-a spus să încerc mașina doar așa că nu am fost sub presiune” spune Max Verstappen.

Previous articleCum alegi prima bicicletă pentru copilul tău?
Next article7 parcuri de distracții tematice care se vor deschide în viitor
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here