Home Diverse Cum alegi prima bicicletă pentru copilul tău?

Cum alegi prima bicicletă pentru copilul tău?

765
0
bicicletă

Alegerea bicicletei potrivite pentru copilul tău este primul lucru pe care ar trebui să-l faci pentru a te asigura că cel mic să aibă o experiență pozitivă încă de la prima încercare.

Bicicleta trebuie să corespundă vârstei și înălțimii copilului.

Bicicletele prea mari sau prea mici pot deteriora postura copilului, crescând, de asemenea, riscul accidentelor. Astfel, atunci când cel mic testează o bicicletă nouă, asigură-te că poate atinge cu ușurință pământul cu ambele picioare din poziția șezut, atunci când șaua este fixată la cea mai joasă treaptă. Fixează șaua în așa fel încât copilul să își poată îndoi cu ușurință picioarele la fiecare rotație a pedalelor.

Tabel cu diametrul roților bicicletei în funcție de vârstă, înălțime și lungimea piciorului:

Varsta Inaltimea Lungimea piciorului Diametrul rotii
2-4 ani 88-105 cm Biciclete de echilibru
3-5 ani 98-112 cm 46-55cm 12”
4-6 ani 105-117 cm 51-60cm 14”
5-7 ani 112-127cm 56-66cm 16”
6-8 ani 112-127cm 56-66cm 18”
7-9 ani 117-136cm 68-81cm 20”
8-11 ani 127-145cm 75-88cm 24”

De obicei, copiii sunt pregătiți să învețe să meargă pe bicicletă când au între 2 și 4 ani. Totul depinde de dezvoltarea fizică, de determinarea lor și de confortul pe care bicicleta îl oferă. Este recomandat ca cel mic să încerce mai întâi să pedaleze pe o tricicletă sau o bicicletă de echilibru.

Pentru zeci ore de mișcare în aer liber și distracție, alege pentru copilul tău bicicleta potrivită în funcție de vârstă, dând click pe linkurile de mai jos:

Preţul unei biciclete pentru copii

Mulți părinți sunt dezamăgiți când cei mici testează bicicleta de câteva ori și apoi spun că nu le mai place. De cele mai multe ori, părinții au ales o variantă mai ieftină, la care calitatea rulmenților lipsește și, de aici, pedalatul devine anevoios și se pierde plăcerea.

Când bicicleta este fabricată la o anumită calitate și asigură copilului un pedalat ușor și în siguranță, nu există „ieftin și bun”.

Designul

Fără îndoială, culorile bicicletei sunt cele care atrag atenția copilului. Din fericire, aveți de unde alege biciclete de calitate, cu un design deosebit, astfel încât să îi faceți pe copii fericiți și să stați și dvs. liniștiți, știind că pedalează pe o bicicletă de calitate. Branduri precum Cube sau Drag, construiesc biciclete pentru copii de cea mai bună calitate, cu un aspect atrăgător.

 

 

 

Previous articleDe unde poți să faci rost de o vidanjă în București?
Next articleMax Verstappen nu se așteaptă la o repetare a victoriei de la Grand Prix-ul din Spania
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here