Home International 7 parcuri de distracții tematice care se vor deschide în viitor

7 parcuri de distracții tematice care se vor deschide în viitor

957
0

În 2017 se va deschide Pandora – The World of Avatar, o nouă extensie pentru Animal Kingdom a celor de la Disney, Florida. Această extensie recrează acea lume extraterestră din filmul SF Avatar. Nu este pe gustul tău? Nu-i nimic, foarte multe parcuri de acest gen se vor deschide în viitorul apropiat, 7dintre cele mai interesante le vom trece și noi în revistă în cele ce urmează.

7 parcuri de distracții tematice care se vor deschide în viitor

  1. Pandora — The World of Avatar, Disney’s Animal Kingdom. Un parc tematic ce dorește să recreeze lumea Avatar în uriașul Walt Disney World Resort din Florida. Pe 27 mai 2017 își va deschide porțile.
  2. Universal Studios Beijing — Prima dată anunțat în 2009, acest parc tematic va fi construit până la urmă în Tongzhou și va face concurență serioasă parcului Disney din Shanghai . 2020 este data lansării oficiale
  3. Star Wars land, Disney –Din moment ce Disnay a cumpărat Lucasfilm în 2012, era inevitabil să nu apară un parc tematic Star Wars. Acesta va fi construit la Disneyland Park din California.
  4. Paramount Park, London — Un parc tematic mai aproape de noi care va înghiți 3.2 miliarde de dolari. Aici vor fi carusele „Indiana Jones”, „Star Trek”, sau „Iron Man”. Probabil în 2022 se va da startul.
  5. 20th Century Fox World, Malaysia — Un parc tematic ce va fi atașat singurului cazinou din vârf de munte din Malaezia. Vor fi atracții tematice precum „Ice Age”, „Rio” sau „Alien”. În 2018 se va deschide.
  6. Warner Bros. World Abu Dhabi — Un parc de distracții care va fi construit pe insula Yas din Abu Dhabi cu multe atracții tematice din Looney Tunes, DC Comics și altele. Tot pentru 2018 este programat.
  7. SeaWorld Abu Dhabi — Primul parc de distracții SeaWorld din afara Statelor Unite. Acesta va fi amplasat pe insula Yas din Abu Dhabi. Cel mai probabil se va deschide în 2022, lucrările încă nu au început.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here