Home Diverse BICICLETA – cadoul ideal pentru copii!

BICICLETA – cadoul ideal pentru copii!

651
0
BICICLETA

Bicicleta a fost întotdeauna “jucaria” preferată a celor mici. Pentru copii,  mersul cu bicicleta reprezintă mai mult decât o simplă provocare de moment, el stimulează stima de sine a copiilor, fiind un simbol al independenței și al libertății. Pentru a insufla și încuraja spiritul de aventură, socializarea sănătoasă și imaginația celor mici,  părinții trebuie să-i încurajeze să meargă cu bicicleta încă de la vârste fragede.

Copilul tău are prea multă energie? Sau poate vrei să îl desprinzi din fața calculatorului. Oricum ar fi, cu o bicicletă comodă, rezistentă și special creată după greutatea și înălțimea lui, se va distra de minune. Bicicleta înseamnă libertate, distracție, mișcare în aer liber.

BikeXCS – biciclete pentru copii la un raport excelent calitate/preț

Dacă vrei să achiziționezi biciclete fiabile, cu un design atrăgător, apelează la magazinele BikeXCS.  Vino în cele 2 magazine fizice de biciclete BikeXCS din București și testează alături de copilul tău bicicletele din stoc. Cu roți ajutătoare sau fără, cu frâne pe jantă sau torpedo, la Bike XCS găsești biciclete pentru copii de la cei mai renumiți producători-Cube, Focus, Drag, Schwinn, Pidapi.

Pentru zeci ore de mișcare în aer liber și distracție, alege pentru copilul tău bicicleta potrivită în funcție de vârstă:

Magazinele BikeXCS sunt situate în: Str.Baba Novac 11a și pe Bd. Lacul Tei 126-128, București.

Pentru comenzile online de biciclete, intră pe www.bikexcs.ro. Beneficiezi de transport gratuit, de livrare rapidă în 24h, 2 ani garanție de la producător!

BICICLETA – cadoul ideal pentru copii! Pentru o copilărie fericită, recomandăm minim o plimbare pe zi cu bicicleta. Desprinde-l din fața calculatorului și ajută-l să își construiască amintiri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here