Home Diverse Unde mi-am petrecut vacanța de Paște

Unde mi-am petrecut vacanța de Paște

779
0
vacanța de Paște

Doar ce s-a încheiat cea mai mare sărbătoare a creștinătății și cred că a venit momentul să facem recomandări. Doar ce am revenit din vacanța petrecută în Grecia și pot spune că a fost o experiență pe cinste. Chiar dacă discutăm despre vacanța de Paște 2017 care a trecut, e bine să rămână aici experiența frumoasă. Poate că la anul cineva o va citi și își va face bagajele fără să stea pe gânduri.

De ce am plecat în Grecia de Paște

Motivele pentru care am luat această decizie sunt multe la număr și am să le scriu mai jos pe cele mai importante dintre ele, astfel încât să înțelegeți cât mai bine despre ce e vorba.

  • Grecia este o țară creștină, ortodoxă. Este una dintre destinațiile perfecte pentru cei care nu doresc să petreacă în țară Paștele. Din punctul meu de vedere este o combinație perfectă pentru călătorii creștini care se bucură de vizitarea unei țări.
  • Prețurile pentru cazare în Grecia în această perioadă au fost destul de mici iar prețurile pentru pachetele de călătorie în special au fost foarte tentante. Vacanța de Paște 2017 Tui-Travelcenter a fost una destul de ieftină, motiv pentru care vă recomand și vouă să apelați la această agenție de turism pe viitor. Pe mine m-a costat undeva la 400 de euro și am fost mai mult decât mulțumit chiar dacă hotelul a fost doar de 3 stele.
  • În România este plictiseală mare. De fiecare dată când vine Paștele în România, constați că ne îndepărtăm tot mai mult de tradiții. Nimeni nu mai ține cont de mersul la țară, de obiceiurile pe care le aveam cândva. În plus, majoritatea celor care muncesc în România sunt la serviciu în cea de-a doua zi de Paște. Nu prea ai cu cine să petreci în adevăratul sens al cuvântului așa că o mică excursie este mai mult decât binevenită.

Cu siguranță și de Crăciun voi face această escapadă și dacă nu va fi Grecia, cu siguranță va fi altă țară la fel de frumoasă pentru că nu are rost să mai pierzi vremea cu sărbătorile mult schimbate de la noi. Există agenții de turism care oferă servicii de calitate în aceste perioade și merită să profitați de ele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here