Home Diverse Bicicleta electrică-Pedalatul nu a fost niciodată mai simplu și mai eficient

Bicicleta electrică-Pedalatul nu a fost niciodată mai simplu și mai eficient

617
0
Bicicleta electrică

Bicicleta electrică este un concept care poate deschide numeroase noi posibilități în lumea ciclismului.     

Bicicleta electrică este o bicicletă normală, adaptată sau fabricată pentru a incorpora un motor electric, păstrând în același timp pedalele și transmisia unei biciclete normale. Toate componenetele electrice ale bicicletei sunt bine integrate în designul bicicletei. Bicicletele electrice au două mari avantaje: capacitatea de accelerare rapidă și menținerea unei viteze optime în anumite situații din trafic: în pante, când se pedalează contra vântului, când ești obosit, când ai probleme musculare…

Asistența motorului electric încorporat perfect în designul bicicletei electrice poate ajută ciclistul să parcurgă distanțe mai mari, să urce dealuri mai abrupte sau pur și simplu să se plimbe cu mai puțin efort. Nu se știe niciodată când ai nevoie de un pic de putere sau de un moment de respiro pe trasee lungi.   

Cumpără online sau din showroom-urile BikeXCS din București

In magazinele BikeXCS gasești o gamă variată de biciclete electrice (E-Bikes) de la cei mai renumiți producatori din lume: Cube și Cannondale.

Despre BikeXCS

  • Povestea BikeXCS a început acum 13 ani. În tot acest timp, au comercializat cu succes biciclete, piese și echipamente pentru ciclism de calitate superioară.
  • BikeXCS deține 2 magazine fizice în București: pe Lacul Tei 126-128 si pe Baba Novac 11a, fiecare cu câte un service de biciclete.
  • BikeXCS comercializează biciclete, piese, accesorii și echipamente și prin intermediul magazinului online https://www.bikexcs.ro.
  • Pentru comenzile online de biciclete, transportul este gratuit și beneficiezi de livrare rapidă în 24h.
  • Ai posibilitatea de a plăti ramburs, online cu cardul sau in rate.
  • Plata cu cardul și introducerea datelor personale pe site-ul BikeXCS.ro sunt securizate și criptate. Certificatul SSL instalat pe serverul nostru asigură protecția datelor personale și a celor bancare.
  • Beneficiezi de garanție de 2 ani de la producător pentru toate produsele comercializate în magazinele fizice sau în magazinul online.
  • Beneficiezi de consultanță la telefon pentru alegerea produsului potrivit și consultanță în magazinele fizice.

 

Previous articleAvionul Președintelui SUA, Donald Trump era să ia foc. Pagubă de 4 milioane de dolari
Next articleUnde mi-am petrecut vacanța de Paște
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here