Home Diverse Bicicleta electrică, ultima inovație în domeniu

Bicicleta electrică, ultima inovație în domeniu

786
0
Bicicleta electrică

Cine spune că mersul cu bicicleta este doar pentru recreere? Pedalatul spre locul de muncă este o practică des întâlnită printre locuitorii orașelor mari, unde traficul este de coșmar. Ce poate fi mai frumos decât să te poți strecura ușor în trafic, să nu stai la cozile infernale la orele de vârf și să ajungi la serviciu mult mai rapid! Și toate acestea, fără să poluezi mediul înconjurător.

Totuși, atunci când ai de parcurs foarte mulți kilometri și nu vrei să îți folosești întreaga energie la pedalat, cea mai potrivită alegere este să folosești o bicicletă electrică sau E-bike.

Bicicleta electrică este o bicicletă normală, cu pedale și transmisie, care are atașat de butuc un acumulator și un mic motor electric care oferă asistentă ciclistului ori de câte ori este nevoie. Bicicleta electrică oferă aceleași beneficii ca și bicicleta tradițională: nu trebuie să plătești taxe suplimentare, asigurare sau să îți procuri permis, te ajută să te menții în formă, dar prezintă 2 avantaje suplimentare, care pot cântări decisiv:

  1. Te ajută să parcurgi distanțe mari fără efort, transpirație sau stres.
  2. Eficientizează fiecare pedalare atunci când condițiile o cer (pante, când obosești sau când ai nevoie de mai multă putere).

Care sunt cele mai bune și cele mai cunoscute mărci de biciclete electrice?

  • Biciclete electrice CUBE

Producătorul german de biciclete Cube este unul dintre cei mai renumiți constructori din Europa. Cu o tradiție de peste un deceniu, a reușit să ridice procesul de manufacturare și testare a bicicletelor la rangul de artă.

Bicicletele electrice comercializate de cei de la CUBE au un design deosebit și sunt produse prin cele mai moderne tehnologii, bucurându-se de cele mai bune și sigure componente și piese.

  • Biciclete electrice Cannondale

Bicicletele electrice Cannondale sunt adevărate opere de artă.

Înființată în 1971, Cannondale este unul dintre cele mai bune brand-uri din lumea ciclismului. Cu sediul central în USA, Connecticut, Cannondale nu doar construiește biciclete electrice de cea mai înaltă calitate, ci revoluționează ciclismul din temelii.

BikeXCS – o gamă variată de biciclete electrice     

De peste 13 ani, BikeXCS comercializează biciclete, piese și echipamente de ciclism și oferă servicii de calitate superioară bicicliștilor amatori sau profesioniști.

Vino în cele 2 magazine fizice de biciclete BikeXCS din București și testează cele mai noi biciclete electrice de la cele mai populare mărci de biciclete din lume: CUBE și Cannondale.

Magazinele sunt situate în: Str.Baba Novac 11a și pe Bd. Lacul Tei 126-128, București. În cadrul magazinelor fizice, există și câte un service pentru biciclete, unde poți să îți repari bicicleta sau să schimbi o piesă la prețuri avantajoase.

Pentru comenzile online de biciclete, intră pe https://www.bikexcs.ro. Beneficiezi de transport gratuit, de livrare rapidă în 24h și 2 ani garanție de la producător!

Previous article3 motive pentru care ar trebui să cumperi un apartament într-un complex rezidențial
Next articleDespre interzicerea laptopurilor în zborurile pe ruta Europa- Statele Unite
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here