Home Lifestyle Piscina cu fund din sticlă din Houston – senzații tari de la...

Piscina cu fund din sticlă din Houston – senzații tari de la 150 de metri înălțime

1187
0
Piscina

Dacă înălțimile amețitoare nu sunt pe placul tău, mai mult ca sigur piscina de mai jos o să ți se pară o prostie. Un clip cu o piscină ce are fundul din sticlă au apărut pe internet, piscină situată la etajul 40 al unei clădiri de apartamente din orașul american Houston. Clipul arată un tânăr brav, curajos, care umblă în picioarele goale prin piscina cu fund din plexiglas transparent, gros de 20 de centimetri ce iese în lateralul clădirii Market Square Tower vreo trei metri. Aceasta este piscina aflată la cea mai mare înălțime din Texas și singura cu fundul transparent din Houston.

Din păcate piscina nu este una deschisă publicului larg. La ea au acces doar rezidenții acelui imobil și a fost inaugurată în luna octombrie a anului trecut, 2016. Aceasta a fost proiectată de Kudela & Weinheimer Landscape Architects și este piesa de rezistență a terasei de pe acoperiș.

Și dacă tot discutăm despre apartamente care vin la pachet cu o construcție năstrușnică, ar fi cazul să dăm o fugă și în China, la Chongqing. Acest oraș este un simbol al creativității atât pentru construcții cât și pentru ideea de transport în comun. Acolo există o clădire de apartamente de 19 etaje care nu doar că este foarte aproape de gară, dar pe la mijlocul acesteia este o linie de cale ferată activă ce trece pur și simplu printre apartamente. Trenurile care trec prin acea clădire chiar au stație între etajele 6-8.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here